#kesä #kevät #syksy
Aktiviteetit ja elämykset, Elämykset, Näe ja Koe

Alavuden Ilmailukerho

Alavuden Ilmailukerho on pääasiassa laskuvarjohyppyyn keskittynyt yleisilmailukerho, joka on perustettu vuonna 1963. Laskuvarjohyppykursseja olemme järjestäneet jo vuodesta 1982! Toimimme Alavuden lentokentällä, muutaman kilometrin päässä Alavuden keskustasta.

Laskuvarjohyppytoimintaa järjestämme maaliskuusta marraskuuhun viikonloppuisin, sekä kesällä myös keskiviikkoisin. Laskuvarjohypyn alkeiskursseja on kerran kuukaudessa huhtikuusta syyskuulle. Lisäksi järjestämme myös tandemhyppyjä, joita voi varata erikseen nettikalenteristamme. Normaalin toiminnan lisäksi järjestämme erilaisia hyppytapahtumia- ja kursseja, sekä suoritamme näytöshyppyjä tilauksesta erilaisiin tilaisuuksiin.

Meillä on käytössämme kaksi hyppykonetta joista toinen on Suomen uusin ja nopein hyppykone. Vanha koneemme vierailee kotikentällä silloin tällöin kuin muilta kiireiltään ehtii. Alavuden Ilmailukerho oli vuonna 2018 Suomen toiseksi suurin laskuvarjokerho, ja meillä suoritettiin noin 4300 laskuvarjohyppyä! Kerhon toimintaan olet tervetullut tutustumaan koska vain viikonloppuisin, tai kesällä keskiviikkoisin, kun järjestämme hyppytoimintaa.