#kesä #kevät #syksy #talvi

Fiini Lifestyle Shop & Cafe

Fiini lifestyle shop sijaitsee Isossakyrössä historiallisella Napuen kylällä entisen meijerin pihapiirissä vanhassa hirsirakennuksessa, joka alkujaan 1931 rakennettiin osuuskaupaksi. Vanhat hirsiseinät kätkevät nyt sisäänsä Fiini lifestyle shopin ja suklaakahvilan sekä Fiini naturally luonnonkosmetiikan valmistustilat.

Fiini Lifestyle shop

Tunnelmalliset hirsiseinät kätkevät sisäänsä shopin täynnä tunnelmaa ja kauneutta kotimaisilta valmistajilta sekä muutamilta tarkkaan valituilta pohjoismaisilta brändeiltä, kuten ByPias, Puuvillatehdas, Miiko, Bloun, Valona, Fiini naturally, Vuonue, Nuppu print company, Sugar Daddies honey company  ym. Valikoimaamme kuuluvat mm. sisustus, vaatteet, asusteet, korut, puutarhan somisteet, kotimaiset herkut, viherkasvit, kodin kestotuotteet sekä oman brändimme luonnonkosmetiikka ja ekologiset kodinhoitotuotteet. Valtaosa koko valikoimastamme on kotimaista, luonnollisesti!

Suklaakahvila

Suklaakahvilassamme voit herkutella belgialaisen suklaan parissa. Suklaavalikoimaamme kuuluvat niinperinteisemmät konvehdit, kuin myös vaihtoehdot rohkealle, kokeilevalle herkuttelijalle! Luonnollisesti suklaavaihtoehtoja löytyy myös laktoosittomana, gluteenittomana,  maidottomana,soijattomana, pähkinättömänä ja vegaaninakin.

Suklaan kaveriksi voit valita erikoiskahveja, laadukasta irtoteetä, kaakaota tai ihania kotimaisia artesaani-limonadeja tai -jääteetä. Perheen pienimmille löytyy myös pillimehut – luomuna tottakai!

Suklaat ovat ostettavissa tiskistä myös mukaan.

Aktiviteetit
Kahvila
Kädentaidot ja erikoismyymälät
Ostokset