#kesä #kevät #syksy

Finkarhu – Saunalautta

Vuokrataan saunalautta hienolla paikalla Peräseinäjoella Kalajärven rannalla, tervetuloa saunomaan ja uimaan!

Saunalautta sijaitsee Kalajärven Matkailukeskuksessa, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet lomailuun ja vapaa -aikaan. Lautan läheisyydessä on Ravintola Kalajärvi ravintola- ja leirintäpalveluineen. Lisäksi saunalautan läheisyydessä sijaitsee iso Caravan-alue ja uimaranta.

Saunalautta on kooltaan 5 metriä leveä ja 6 metriä pitkä. Saunalautta on kiinnitetty pysyvästi rantaan. Rannassa on laituri, josta kulku saunalautalle. Sauna ja peseytymistila on noin 4m² ja pukuhuone ja oleskelutila noin 6m². Saunalautalle mahtuu kerrallaan 8 henkilöä. Sauna ja pukutilassa upeat näkymät ikkunoista järvelle. Saunan sydämenä toimii Stoveman puilla lämmitettävä kokokivikiuas. Kiuas pitää sisällään ison määrän kiviä, jotka takaavat erinomaiset ja kosteat löylyt. Kiukaan päällä höyryää Saunia suolaterapiamalja. Lämmin malja ja kiukaasta nouseva höyry irrottavat suolahiukkasia ilmaan. Suola hoitaa lauteilla istuvien ihmisten ihoa ja hengityselimiä ilman sivuvaikutuksia. Pukuhuone/oleskelutilassa on kiinteät penkit ja pieni jääkaappi. Terassitila saunan ympärillä on kokonaisuudessaan 20m². Terassilla kiinteät penkit ja kaasugrilli. Terassia ympäröi kaunis järvimaisema. Terassilta pääsee järveen uimaan joko suoraan hyppäämällä tai uimaportaita käyttämällä.

Suomen kesä on välillä sateinen ja viileä. Saunalauttapalvelu tarjoaa mahdollisuuden nauttia kesästä säällä kuin säällä myöhäiseen syksyyn saakka. Lisäpalveluna vuokraamme sähkömaastopyörän: FitNord Ranger 300 Sähkömaastopyörä (690 Wh tehoakku).

Tarjoamme erilaisia palvelukokonaisuuksia, joista voi valita parhaiten itselleen sopivan vaihtoehdon. Varaus onnistuu nopeasti ja helposti FinKarhun omilla kotisivuilla.

Hinnasto 1.5.2023 – 30.10.2023

Yksityissauna 1 (1-2 hlö)
2 tuntia – 50 €
3 tuntia – 70 €
4 tuntia – 90 €
Lapset ilmaiseksi aikuisen kanssa

Yksityissauna 2 (3-6 hlöä)
2 tuntia – 90 €
3 tuntia – 120 €
4 tuntia – 150 €
Lapset ilmaiseksi aikuisen kanssa

Hintoihin sisältyy kaasugrilli, vesitrampoliini, 2 x retkikajakki, pesuaineet, pefletit

FitNord Ranger 300 sähkömaastopyörä

  • 1h / 15 €
  • 2h / 20 €
  • Vrk / 30€