#kesä #kevät #syksy #talvi

Friends & Brgrs

Friends & Brgrs sijaistee Seinäjoen Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Friends & Brgrs on fast-casual segmentin hampurilaisketju, jossa on tarjolla aina tuoreet hampurilaiset ja ranskanperunat. Burgereiden ja ranskalaisten lisäksi ravintolasta voi tilata raikasta kana-caesar-salaattia tai maissipaneroituja kanan rintafileepaloja.  Jälkiruuaksi ravintolassa on tarjolla suussa sulavia Jymy-jäätelöjä monessa eri maussa.

Ravintola leipoo omat sämpylänsä joka aamu sekä valmistaa herkulliset kastikkeensa ja lisäaineettomat, kolmesti keitetyt rapeat ranskalaisensa alusta alkaen itse. Lisäksi Friends & Brgrs:ssa pihvit tehdään aina tuoreesta lihasta. Ravintolassa käytetyistä tarkkaan valikoiduista raaka-aineista 95 % on kotimaisia.

Friends & Brgrs tarina alkoi Pietarsaaressa vuonna 2014 kuuden hampurilaisia rakastavan ystävän toimesta. Tällä hetkellä ketjulla on yhteensä 15 ravintolaa ympäri Suomea. Ravintolan nimi Friends & Brgrs kuvaa heidän ajatusmaailmaansa, sillä asiakkaat ovat heidän ystäviään ja heidät toivotetaan aina lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan maailmanluokan purilaisista.