#kesä #kevät #syksy #talvi

Friends & Brgrs

Ravintola sijaitsee Seinäjoen Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Friends & Brgrs on fast-casual segmentin hampurilaisketju, jossa on tarjolla aina tuoreet hampurilaiset ja ranskanperunat. Burgereiden ja ranskalaisten lisäksi ravintolasta voi tilata raikasta kana-caesar-salaattia tai maissipaneroituja kanan rintafileepaloja.  Jälkiruuaksi ravintolassa on tarjolla suussa sulavia Jymy-jäätelöjä monessa eri maussa.

Ravintola leipoo omat sämpylänsä joka aamu sekä valmistaa herkulliset kastikkeensa ja lisäaineettomat, kolmesti keitetyt rapeat ranskalaisensa alusta alkaen itse. Lisäksi ravintolassa pihvit tehdään aina tuoreesta lihasta. Ravintolassa käytetyistä tarkkaan valikoiduista raaka-aineista 95 % on kotimaisia.

Ravintolan tarina alkoi Pietarsaaressa vuonna 2014 kuuden hampurilaisia rakastavan ystävän toimesta. Tällä hetkellä ketjulla on yhteensä 15 ravintolaa ympäri Suomea. Ravintolan nimi Friends & Brgrs kuvaa heidän ajatusmaailmaansa, sillä asiakkaat ovat heidän ystäviään ja heidät toivotetaan aina lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan maailmanluokan purilaisista.

Lue lisää ravintolan sivuilta.