#kesä #kevät #syksy #talvi

Hostel Bjorkenheim

Majoitu keskellä luonnonkaunista historiallista kulttuuriympäristöä Seinäjoella

Seinäjoen Piirillä Törnävän sairaala-alueen historiaa huokuvassa ympäristössä, alueen vanhimmassa vuonna 1923 rakennetussa päärakennuksessa sijaitsee Hostel Bjorkenheim. Rakennus on läpikäynyt mittavan remontin, jonka yhteydessä on lisätty muun muassa koneellinen ilmanvaihto jäähdytyksellä.

Tarjolla on sekä yhden, kahden että kolmen hengen huoneita. Osaan huoneista on mahdollista majoittua tarvittaessa kuusikin. Mikäli esimerkiksi tapahtumajärjestäjänä tarvitsee kerralla enemmän majoitustilaa, on mahdollista tehdä sopimus myös koko hostellin varaamisesta ellei varauksia tuolle ajalle vielä ole. Myös pidempiaikaisesta majoittumisesta on mahdollista tehdä sopimus, mikäli sellaiseen on tarvetta esimerkiksi työn tai opiskelun vuoksi.

Kaikissa huoneissa on uudet laadukkaat sängyt, vaatekaapit sekä kirjoituspöytä ja tuoli. Asiakkaiden käytössä on myös ilmainen internetyhteys. Liinavaatteet ja kylpypyyhe sekä käsipyyhe kuuluvat huoneen hintaan.

WC:t (8 kpl), lastenhoitohuone ja pesutilat pukuhuoneineen löytyvät yleisistä tiloista. Yleisissä tiloissa on myös keittiö ja ruokailutila. Keittiöstä löytyy tarvittavat astiat ja keittiövälineet ruuan valmistukseen sekä yhteisessä käytössä olevia jääkaappeja. Viihtyisässä oleskelutilassa voi katsella tv:tä tai muuten istuskella mukavassa nojatuolissa tai sohvalla muiden seurasta nauttien.

Hostellille voi saapua itselle sopivaan aikaan, koska ulko-oven ja välioven avaimen voi itse noutaa hostellin ulkopuolella olevasta avainsäilytyksestä ja koodin siihen saa, kun maksu on suoritettu. Huoneiden avaimet säilytetään huoneen oven vieressä olevassa avainsäilytyksessä, joka toimii samalla koodilla.Aktiviteetit
Hostelli
Majoitus
Ryhmille
Ympärivuotinen