#kesä #kevät #syksy #talvi
Aktiviteetit ja elämykset, Elämykset, Hotellit ja Kylpylät, Majoitus, Näe ja Koe, Ravintola, Ravintolat, Syö ja juo

Hotelli Kivitippu

Hotelli Kivitippu sijaitsee Lappajärvellä, Euroopan suurimman kraatterijärven rannalla.

Meillä voit majoittua mukavasti, syödä hyvin ja järjestää erilaisia tilaisuuksia pienistä perhejuhlista satojen osallistujien kongresseihin. Ympärillämme on kaunis järvimaisema ja luonnon rauhaa, mutta meiltä löytyy myös runsaasti aktiviteetteja.

Hotelli Kivitippu vieressä sijaitseva Järviseudun Golfseuran 18-väyläinen kenttä ihastuttaa monimuotoisuudellaan ja luonnonkauneudellaan. Kalastuksesta kiinnostuneille järjestetään opastettuja kalastusreissuja huippuelektroniikalla varustetulla veneellä. Kulttuuria tarjoaa kesäisin Lappajärven Kesäteatteri maan eturivin näyttelijöineen ja meiltä löytyy teatteripaketteja yksittäisille varaajille ja ryhmille.  Tarjoamme myös tanssipaketteja Lappajärven Halkosaaren ja Kortesjärven Rantamajan kesälavoille. Lappajärveen ja sen syntyyn pääsee tutustumaan lähemmin M/S Veannettaren risteilyllä. Vesille pääsee myös vuokrattavana olevilla SUP-laudoilla ja vesijeteillä.

Hoito-osastollamme on 30 erilaista hoitoa, erityisyytenä aito kaustislainen jäsenkorjaus. Hotellissamme on sauna- ja allasosasto sekä kaksi tilaussaunaa. Järven rannalla on upea Rantasauna Aquarius, joka soveltuu erinomaisesti ryhmien käyttöön – esimerkiksi yritysten virkistys- tai strategiapäiviin, kaveriporukoiden illanistujaisiin tai vaikkapa polttareihin.

Tervetuloa Hotelli Kivitippuun – Kraatterijärven Helmeen!

Aktiviteetit
Elämys
Hotelli
Kylpylä
Ravintola
Ryhmille
Sauna