#kesä #kevät #syksy #talvi

Hotelli Kivitippu

Euroopan suurimman kraatterijärven rannalla, upeassa järvimaisemassa sijaitseva Hotelli Kivitippu tarjoaa hotelli-, ravintola- ja hoitopalveluita yksittäisille matkailijoille ja ryhmille sekä päiväkävijöille.

Kivitipussa on loistavat puitteet myös yritysten työhyvinvointi-, virkistys- ja strategiapäiville ja erilaiset juhlat ja kokoukset pienistä perhejuhlista satojen henkilöiden kongresseihin onnistuvat Kivitipun tiloissa mainiosti.

Asiakkaiden viihtyminen on Kivitipulle sydämen asia – viihdeohjelmassa on arkisin mm. tanssia, yhteislaulua, bingoa ja karaokea. Viikonloppuja tähdittävät orkesterit ja artistit Suomen huipulta. Lue lisää Kivitipun tapahtumista hotellin sivuilta.

Hotelli Kivitipun ympäristöstä löytyy luonnon rauhaa, mutta myös runsaasti aktiviteetteja niitä kaipaaville. Aivan hotellin vieressä sijaitsee luonnonkaunis golfkenttä saariviheriöineen ja vesiesteineen. Kesäteatterissa voi nauttia Suomen eturivin näyttelijöiden tähdittämistä esityksistä ja tanssilavalla laittaa jalalla koreasti nimekkäiden orkestereiden tahtiin. Vesistöön on mahdollisuus tutustua mielenkiintoisella laivaristeilyllä ja kalaakin pääsee narraamaan opastetulla kalastusretkellä.

Lue lisää Hotelli Kivitipusta hotellin sivuilta.

Aktiviteetit
Elämys
Hotelli
Kylpylä
Ravintola
Ryhmille
Sauna