#kesä #kevät #syksy #talvi

Hyvölän Talon elämyspalvelut

Saunat & ohjelmat

Hyvölän talo tarjoaa monipuoliset saunapalvelut ryhmille. Savusaunassa tilaa 20:lle ja paljussa 14:lle hengelle. Rantasaunassa tilaa 16:lle hengelle. Lisäksi hyvät pesu-ja pukeutumistilat ja wc. Saunat ja palju muodostavat yhdessä viihtyisän ja rennon kokoontumispaikan jopa 50:lle hengelle. Ruokatarjoilut tilavassa kodassa tai päärakennuksessa.

Savusauna ja palju

Hyvölän talosta löytyy tyypiltään perinteinen savusauna, jossa tilaa kerralla 15-20:lle hengelle. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja kaksi pukuhuonetta. Savusauna on toiminnassa ympäri vuoden, sopii esim. koulutustilaisuuksien iltaohjelmaksi, metsäretken tai kanoottivaelluksen päätteeksi. Ruoka- ja kahvipalvelut joko päärakennuksessa tai vieressä olevassa viihtyisässä kodassa, joka on toiminnassa ympäri vuoden. Loimulohitarjoilut kodalla erityisen suosittu palvelu.

Kota

Savusaunan tuntumassa sijaitseva 2o:n hengen kota tarjoaa hyvän jälkipelipaikan saunaryhmille, ruokailut voidaan järjestää joko omatoimisesti tai ostaa Hyvölän Talosta palveluna. Kotakeittiö, lisänä infrapunalämmitys ja sähkövalot. Talon menuehdotuksina esim. loimutettu merilohi, savustetut paikalliset järvikalat lisukkeineen tai vaikkapa yksinkertaisempi makkara- / lihapohjainen grilli-illallinen salaatteineen.

Kalastuspalvelut

Mökkilomailuun voi nyt yhdistää kalastusharrastuksen helposti, meiltä löytyy moottoriveneitä eri kokoluokissa niin jigaukseen kuin vetouisteluun. Voit vuokrata veneen tai useampia tai nauttia palveluista oppaan kera. Pääasialliset saaliskalat ovat kuha, ahven ja hauki. 

Lue lisää Hyvölän Talon ohjelmista yrityksen sivuilta.

Aktiviteetit
Elämys
Sauna