#kesä #kevät #syksy #talvi

Iisakki Järvenpään puukkotehdas

20.10.1879 ilmoitti nuori Iisakki Järvenpää vaimolleen Liisalle ”Olen päättänyt ryhtyä puukkosepäksi”. Siitä alkoi Iisakki Järvenpää Osakeyhtiön tarina edelleen jatkuen.

140-vuotias puukkotehdas sijaitsee Kauhavanjoen rannalla Kauhavan kirkkoa vastapäätä. Kolmikerroksinen tehdasrakennus koneineen on itsessään aikamatka menneeseen. Puukot ja tupet niiden osista lähtien teemme edelleen vanhoilla koneilla ja perinteisillä menetelmillä. Tehtaan tuotantoon pääsee tutustumaan eri tapahtumissa sekä etukäteen tilaamalla puh. 06-4340 135. Tuotantotilojen koosta johtuen ryhmän koko maksimissaan 20 henkilöä.

Tehtaanmyymälä on avoinna kesäaikaan ja joulusesonkina joka päivä,  muina aikoina arkisin. Tehtaanmyymälässä on myynnissä kaikki tuotannossa olevat mallimme; perinne- ja erä- sekä harrastuspuukot, keittiöveitset, helavyöt sekä -korut, pohjalaishatut, puukkopellavat ym. Lisäksi myymälän yhteydessä on tehtaan oma museo-osa, missä voi rauhassa tutustua yrityksemme 140-vuotiseen historiaan ja tuotantoon. Tervetuloa käymään, kerromme mielellämme lisää!

Sesonkiaukiolot (kesä-heinäkuu ja joulunalusviikot): ma-pe 9-17, la 10-14, su 11-14
Sesongin ulkopuolella: ma-pe 8-16, la-su suljettu