#kesä #kevät #syksy #talvi
Majoitus, Mökit ja maatilamajoitus, Sauna

Jääskän Loma – Haarusjärven Loma-asunto ja juhlatila

Tiedäthän hetken, kun ei ole kiire mihinkään?

Anna mielesi levätä Jääskän Loman persoonallisessa loma-asunnossa Haarusjärven rannalla, eteläpohjalaisuuden sydämessä. Oman lempiruoan valmistuessa keittiössä on mukava istahtaa muistelemaan jännittävää päivää PowerParkin pyörteissä. Verkkaisemmasta menosta pitävät voivat lainata soutuveneitämme ja käydä järvellä. Souturetken päätteeksi nautitut makkarat laavulla, luonnon rauhoittavat äänet tunnelmanluojina saavat arkihuolet unohduksiin.

Illalla omassa saunassa heitetyt kunnon löylyt varmistavat makoisat yöunet joiden jälkeen kelpaa jatkaa lomaa.
Löydät rannasta kolmen asunnon yhteiskäytössä olevan laavun, laiturialueen, kaksi venettä sekä kanootin. Voit myös marjastaa ja kalastaa sekä talvisin hiihtää ja pilkkiä. Lähistöltä pääset myös patikointireitille ja kirkkaille uimamontuille. Yhdessä asunnossa on pyörätuoliluiska ja kaikista asunoista pääsee loivaa polkua pitkin rantaan.

Haarusjärven Loma-asunto ja Juhlatila
Kun haluat jotain ainutlaatuista

Kauhavalta (Alahärmä) ja Haarusjärven rannalta löydät kokous- ja saunatilamme. Tämä kohde tarjoaa palan suomalaista unelmaa, oman saunan, oman rannan ja metsän rauhan. Lepää tai juhli tiloissamme – sinä päätät. Kaikki on mahdollista silloin, kun puitteet ovat kohdillaan.

Sauna- ja kokoustilaan kuuluu kolme erillistä rakennusta. Päärakennuksesta eli saunatilasta löydät viihtyisän keittiö- ja oleskelutilan, kolme makuuhuonetta yhteensä kuudelle majoittujalle ja saunan. Huikean elämyksen tarjoaa lasiterassilta talvisin löytyvä kylmävesiallas.

Pihapiiristä löytyy kaunis ja persoonallinen terassirakennus, joka sopii loistavasti kesäjuhlien viettoon. Terassilta avautuu näkymä vehreään metsään. Tilaan mahtuu istuinryhmiä jopa 120 juhlijalle ja monet asiakkaamme ovatkin tanssineet häävalssin terassillamme.

Piharakennuksesta löytyvät juhlijoiden käyttöön myös neljä erillistä vessaa.
Eikä tässä vielä kaikki, rantalentiskenttä, oma yksityinen grillikatos rannassa, laituri ja vene. Näillä pääset loman ja juhlan makuun. Voit kesäsesongin ulkopuolella vuokrata paikan myös ilman yöpymistarvetta.

Yhteystiedot
Räkkäläntie
62435  Kauhava
Paikkakunta
Aktiviteetit
Mökit ja maatilamajoitus
Ruokailu
Sauna