#kesä #kevät #syksy #talvi

Jääskän Loma – Haarusjärven Loma-asunto ja juhlatila

Tiedäthän hetken, kun ei ole kiire mihinkään? Anna mielesi levätä Jääskän Loman persoonallisessa loma-asunnossa Haarusjärven rannalla, eteläpohjalaisuuden sydämessä. Oman lempiruoan valmistuessa keittiössä on mukava istahtaa muistelemaan jännittävää päivää PowerParkin pyörteissä. Verkkaisemmasta menosta pitävät voivat lainata soutuveneitämme ja käydä järvellä. Souturetken päätteeksi nautitut makkarat laavulla, luonnon rauhoittavat äänet tunnelmanluojina saavat arkihuolet unohduksiin.

Illalla omassa saunassa heitetyt kunnon löylyt varmistavat makoisat yöunet joiden jälkeen kelpaa jatkaa lomaa. Rannassa on kolmen asunnon yhteiskäytössä oleva laavu, laiturialue, kaksi venettä sekä kanootti. Voit myös marjastaa ja kalastaa sekä talvisin hiihtää ja pilkkiä. Lähistöltä pääset myös patikointireitille ja kirkkaille uimamontuille. Kaikissa asunnoissa on pyörätuoliluiska ja kaikista asunnoista pääsee loivaa polkua pitkin rantaan.

Haarusjärven Loma-asunto ja Juhlatila

Kun haluat jotain ainutlaatuista Kauhavalta (Alahärmä) ja Haarusjärven rannalta löydät kokous- ja saunatilamme. Tämä kohde tarjoaa palan suomalaista unelmaa, oman saunan, oman rannan ja metsän rauhan. Lepää tai juhli tiloissamme – sinä päätät. Kaikki on mahdollista silloin, kun puitteet ovat kohdillaan.

Sauna- ja kokoustilaan kuuluu kolme erillistä rakennusta. Päärakennuksessa eli saunatilassa on viihtyisä keittiö- ja oleskelutila, kolme makuuhuonetta yhteensä kuudelle majoittujalle ja sauna. Huikean elämyksen tarjoaa lasiterassilla talvisin käytettävä kylmävesiallas.

Pihapiirissä sijaitsee kaunis ja persoonallinen terassirakennus, joka sopii loistavasti kesäjuhlien viettoon. Terassilta avautuu näkymä vehreään metsään. Tilaan mahtuu istuinryhmiä jopa 120 juhlijalle ja monet asiakkaamme ovatkin tanssineet häävalssin terassillamme.

Piharakennuksessa on juhlijoiden käyttöön myös neljä erillistä vessaa. Eikä tässä vielä kaikki, rantalentiskenttä, oma yksityinen grillikatos rannassa, laituri ja vene. Näillä pääset loman ja juhlan makuun. Voit kesäsesongin ulkopuolella vuokrata paikan myös ilman yöpymistarvetta.

Lähistöltä pääset myös patikointireitille. Lue lisää Haaruksen retkeilyreitistöstä Haaruksen sivuilta.

Jääskän Loman huoneistohotelli Alahärmän keskustassa

Entistä ehommat, uutuuttaan kiiltävät, ilmastoidut ja esteettömät huoneet kutsuvat majoittujaa kaikin mukavuuksin. Minikeittiö, terassi ja tilavat huoneet tarjoavat mahdollisuuden majoittumiseen ja lomaan. Ja halutessasi voit vaikka vuokrata polkupyörän ja karauttaa lähellä sijaitsevaan PowerParkiin. Jokaisessa huoneessa on oma suihku, vessa ja kokonaisuuden kruunaa ikkunasta näkyvä maalaismaisema. Jos saavut autolla, parkkitilaa ja lääniä riittää isommallekin kärrylle. Lue lisää Jääskän Loman sivuilta.

Aktiviteetit
Mökit ja maatilamajoitus
Ruokailu
Sauna