#kesä #kevät #syksy #talvi

Jari Mäki Oy

Pohojammaan Amerikka

Koskenkorvalla sijaitseva Jari Mäki Oy on erikoistunut amerikkalaisuuteen ja amerikkalaisiin tuotteisiin. Jenkkihenkinen putiikki huokuu Amerikkaa ja pihapiirissä voit melkein aistia olevasi Texasin maaseudulla.

Jari Mäen myymälästä löydät USA-autojen osien ja varusteiden lisäksi kattavasti mitä mielenkiintoisempia USA-tuotteita pukeutumiseen, sisustamiseen, lahjaksi ja hyötykäyttöön, joihin voit tutustua yrityksen sivuilla.

Suurin osa tuotteista löytyy myös yrityksen verkkokaupasta, mutta toisinaan myyntiin tulee pieniä eriä erikoisuuksia, eikä kaikkea aina lisätä verkkokauppaan. Kannattaa siis myös poiketa paikan päällä!

Jari Mäki – Koskenkorva West Ranch

Pihapiiri on upea, American Ranch -tyylinen kokonaisuus valkoisine lankkuaitoineen. Pihasta löydät tyyliin sopivasti mm. Vapauden Patsaan ja Texasilaisia öljypumppuja sekä amerikkalaisen aidon palopostin. Kesäaikana pihapiirin Ranchilla laiduntaa hiehoja.

Shoppailumahdollisuuden ohessa Jari Mäki Oy järjestää opastettuja esittelykierroksia, jossa pääsee tutustumaan mielenkiintoiseen erikoisautovalikoimaan, yrityksen pihapiiriin, korjaamotoimintaan ja Ranchiin sekä kuulla yrityksen historiasta vuosien varrella sattuneiden hauskojen ja mieleenpainuvien tapahtumien kera. Nähtävillä on lisäksi mitä erilaisempia aarteita. Koskenkorva West Ranchin aarrekokoelmaan kuuluu mm. Kari Tapion kitara ja Irwin Goodmanin jukeboxi sekä Presidentti Kekkosen auto ja vene.

Opastettu esittelykierros kestää n. 20-60 minuuttia riippuen laajuudesta. Myös pelkkä autoihin tutustuminen on mahdollista. Kierroksen hinta on 4€ / hlö. Isommille ryhmille suosittelemme varausta etukäteen.

Aktiviteetit
Elämys
Kädentaidot ja erikoismyymälät
Nähtävyys
Ostokset
Ryhmille
Ympärivuotinen