#kesä #kevät #syksy

JM-Rally Parc Fermé

Ralliauto- ja palkintonäyttely

Jari-Matti Latvalan automuseossa Tuurissa on esitteillä jo melkoinen määrä ralli- ja keräilyautoja. Iso määrä ralliautoilun historiaa, kuten myös muutama mopedi ja moottoripyörä sekä miehen kattava pokaalikokoelma.

Lasten liikennepuisto

Lasten liikennepuistossa voit suorittaa JM-Rally Parc Ferme-ajokortin tekemällä tehtäviä ja suorittamalla ”ajokokeen” liikennepuistossamme. Suorituspalkinnoksi saat Parc ferme-ajokortin. Hinnasto:
Polkuauto 4 € hlö/ 30 min
Sähköauto 6 € hlö/ 30 min

Kahvila ja fanituotemyymälä

Nauti kuppi kahvia tai jäätelö kesäkahvilassamme. Löydät meiltä myös JM-Fanituotteet. Lapsille löytyy leikkipaikka ulkoa kahvilan vierestä ja kivaa tekemistä myös sisätiloissa. Voit myös pelata rallipelejä aidossa rallipenkissä istuen.  

Kokous-juhlatila vuokrattavaksi

Mainio tila järjestää kokouksia, syntymäpäiviä yms. Tilaisuuksiin saatavana myös tarjoilua (kahvi ja ruoka). Keittiö, ruokailu + oleskelutila, toimisto, WC yhteensä 74 m2. Oleskelutilassa pöydän ympärille mahtuu 20 hlö, sohville ja nojatuoleihin 8 hlö. Esityksiä varten tilassa on videotykki, valkokangas ja WLAN sekä karaokelaitteet. Saunaosasto 17 m2 ( sauna 10:lle, suihkuhuone, jossa suihkut 4:lle, pukuhuone) vilvoitteluun tilava parveke, jossa pöytä + istumapaikat 8:lle henkilölle.

Majoituspalvelua

Nykyaikaiset allergiaystävälliset majoitustilat yhteisillä keittiö-, oleskelu- ja saniteettitiloilla (90m2) toimivat mainiona tukikohtana pidemmällekkin vierailulle. Makuutilat koostuvat kahden ja yhden hengen huoneista, lisäksi levitettäviä sohvia ja lisävuoteita. Max majoitus 10 henkilöä.
Yhteiskäytössä olevia WC-tiloja 2kpl, kylpyhuone 4:llä suihkulla, pukuhuone, terassi. Sauna varattavissa erikseen. Tuurin kyläkauppa ihan vieressä, Suseka Kartingrata 5 min, Ähtärin eläinpuisto 20min. Kuortaneen Urheiluopisto 20min.

Asiakastilaisuudet- unohtumattomia vauhtielämyksiä!

Haluaisitko joskus olla kartanlukijana? Haluaisitko kokeilla nuotinlukua yli hyppyjen todellisessa rallikyydissä?
Hanki läheisellesi tai asiakkaillesi lahjaksi vauhdikas tilaisuus. Vaihtoehtona on tutustua ralliautoiluun kartanlukijan paikalta. Se on elämys, joka ei unohdu koskaan! Järjestämme tilaisuuksia sopimuksen mukaisesti, käytettävissä pelto-/metsäautotie (4 km etäisyydellä), harjoittelurata/-tie (6 km etäisyydellä) sekä maantie (15 km etäisyydellä). Tilaisuuksiin kuuluu kahvitarjoilu. Mahdollisuus myös ruokailun ja majoituksen järjestämiseen JM-Rally Parc Ferméssä.

Aktiviteetit
Elämys
Kahvila
Majoitus
Ryhmille