#kesä #kevät #syksy

Kaanaa Lines – jokilaivaristeilyt

Kaanaa Linesin jokilaiva ”Lakeuden Kutsu” risteilee Seinäjoessa vakiovuoroin sekä tilauksesta ryhmille. Katettuun laivaan mahtuu kerrallaan 30 matkustajaa. Jokiristeilyn kesto on joko 50 minuuttia, jolloin kyse on Seinäjokiristeilystä tai 90 minuuttinen Lakeus-risteily, jonka aikana pääset tutustumaan Pohjanmaan tulvien vaiheisiin.

Matka taittuu idyllisiä jokivarren maisemia ihaillen, samalla kun kippari tarinoi Seinäjoen historiasta ja nykypäivän menosta. Risteily on oiva tapa tutustua kaupunkiin hieman erilaisesta näkövinkkelistä. Jopa paikalliset ihmettelevät usein, voiko kotikaupungissa olla tällaisiakin maisemia.

Yksittäiset risteilyliput vakiovuoroille ostat kätevästi verkkokaupan kautta! Verkkokaupan sivuilla lisäksi aikataulut ja lippujen hinnat.

Tilausristeilyt hoituvat kätevästi Visit Lakeuden myyntipalvelun kautta. Voit varata joko pelkän risteilyn omalle ryhmällesi tai jonkin suosituista risteilypaketeista. Lue lisää.

Myös kaupunkijuna Alvarin tilausajelut ovat varattavissa Visit Lakeuden kautta. Kaupunkijunalla voit tutustua vaikkapa kaupungin nähtävyyksiin. Paikkoja junasta löytyy 30 aikuiselle tai 40 lapselle. Juna on varattavissa ympäri vuotisesti.