#kesä #kevät #syksy #talvi
Aktiviteetit ja elämykset, Elämykset, Golf, Majoitus, Mökit ja maatilamajoitus, Näe ja Koe, Ravintola, Ravintolat, Sauna, Syö ja juo

Kuharanta

Kuortaneen Kuharanta, siellä mieli virittäytyy leppoisalle vaihteelle. Kuhajärven rannalla sijaitseva kartanomainen ravintolamiljöö tarjoaa sopivat olosuhteet herkutteluun, yhdessäoloon ja kokouksiin. A-oikeuksin varustetussa ravintolassa ja sen terassilla voi nauttia rentouttavasta tunnelmasta ja kauniista järvinäkymästä. Vieressä sijaitsee puistomainen 9-reikäinen golfkenttä, joka sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin pelaajalle.

Ravintola Kuharantaa vastapäätä sijaitsevasta Golfhaussista löytyy 10 eritasoista huonetta majoitukseen. Kokonaisuuden täydentävät Lyyti ja Sampo -rantasaunat, jotka ovat vuokrattavissa ympäri vuoden. Digitaalisilla herkuilla ja HotSpring-altaalla varustettu Sampon sauna on loistava valinta isommallekin ryhmälle.

Kuharannan yläkerrassa on viihtyisä kokouskabinetti noin 15 henkilölle. Lisäksi ravintolasali toimii yhteisenä tilana isommille ryhmille kokouksissa, perhejuhlissa ja muissa tilaisuuksissa. Ota yhteyttä, niin räätälöidään sinun ryhmällesi sopiva tilaisuus.

Aktiviteetit
Elämys
Golf
Mökit ja maatilamajoitus
Ravintola
Ryhmille
Sauna