#kesä #kevät #syksy #talvi
Aktiviteetit ja elämykset, Elämykset, Hotellit ja Kylpylät, Kahvilat, Leirintäalue ja caravan, Majoitus, Näe ja Koe, Ostokset, Ostokset, Ostoskeskukset, Ravintola, Ravintolat, Syö ja juo

Kyläkauppa Veljekset Keskinen

Tuurin Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo ja Suomen suosituin matkailukohde

Suomen suurin tavaratalo, Keskisen Kyläkauppa on pitkän historiansa aikana kasvanut huimasti sekä kooltaan että valikoimaltaan. Kyläkauppaa ja sen ainutlaatuista, välitöntä tunnelmaa sekä ympärille kasvanutta Tuurin kauppakylää on mahdotonta kuvata sanoin – se on parasta kokea henkilökohtaisesti.

Tavarapuotina tunnetun tavaratalon ja elintarvikemyymälä Ruokapuodin lisäksi Kyläkaupan palveluihin kuuluvat Pihamyymälä, Hotelli OnnenTähti, Karavaanarialue Onnela, ainutlaatuinen ravintolamaailma sekä Kyläkaupan Bensa-asema.

Kyläkauppa tunnetaan myös lukemattomista tapahtumistaan. Kyläkauppa järjestää tai tarjoaa tilat vuosittain yli sadalle erikokoiselle tapahtumalle. Näistä suurin ja odotetuin on alle 13-vuotiaille ilmainen Miljoona Tivoli, joka valloittaa Kyläkaupan piha-alueen kesäisin juhannuksesta koulujen alkuun.

Lapsiperheiden paratiisi

Kyläkaupalla huolehditaan lasten viihtyvyydestä ja tekemistä on kaiken ikäisille.  Kyläkaupan uutuus Riemu Park sisäseikkailupuisto tarjoaa upeat, yli 3000 m² puitteet alle 13-vuotiaille ja Kyläkaupan taattuun tyyliin – ilmaiseksi! Kyläkaupan piha-alueella sijaitseva ilmainen, Suomen suurin Muumi-leikkipuisto on avoinna läpi vuoden ja kesäisin Kyläkaupan Minigolf tarjoaa pientä maksua vastaan mukavaa koko perheen puuhaa ostosten lomassa. Kyläkaupan alueella on myös Alavuden kaupungin ylläpitämä skeittiparkki kaikkien vapaassa käytössä.

Ilmainen AKU PARK viihdyttää perheen pienimpiä Tavarapuodissa. AKU PARKissa voi temmeltää jännittävällä, 80 m² kokoisella 3-10-vuotiaille tarkoitetulla seikkailuradalla. Isommat lapset ja lapsenmieliset aikuiset viihtyvät sillä välin nostalgisten arcade-pelien kimpussa – ja aivan ilmaiseksi.

Lisätietoja lapsiperheiden palveluista Tuurissa tuuri.fi-sivustolta.

Hotelli OnnenTähti

Kyläkaupan Hotelli OnnenTähdessä on 43 tyylikkäästi sisustettua huonetta, joissa on erityisesti sinne suunnitellut huonekalut, verhot ja kristallikruunut. Perushuoneetkin ovat sviittitasoisia, mutta niiden lisäksi varattavissa on myös neljä upeaa, hyvin varusteltua sviittiä. Suurin ja loisteliain niistä on 107 m² kokoinen OnnenSviitti. Saunallinen JuhlaSviitti on erityisesti hääparien suosiossa ja kahteen TorniSviittiin mahtuu yöpymään isompikin lapsiperhe. Muutamaan huoneeseen voi majoittua myös lemmikin kanssa.

Karavaanialue Onnela

Kyläkaupan karavaanarialue Onnela on tunnettu ystävällisestä palvelusta, siisteydestä ja rauhallisuudestaan. Idyllisessä paikassa Tuurinjoen rannalla sijaitseva ympärivuotinen, noin kahdeksan hehtaarin alue tarjoaa kattavat palvelut matkailijoiden käyttöön.  Vuosien varrella Onnelasta on tullut karavaanareiden kestosuosikki, johon palataan kerta toisensa jälkeen hyvien ostosmahdollisuuksien ja tapahtumien sekä viihtyisän tunnelman houkuttelemana. Vuonna 2018 Onnelassa yövyttiin yli 70 000 yötä. Hurja lukema kertoo omaa tarinaansa alueen suosiosta.

SF-Caravan ry on palkinnut Onnelan vuoden caravan-alueena 2013 ja vuoden koiraystävällisimpänä caravan-alueena 2018.

Tuuriin on helppo tulla

Tuurin kylä sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, Alavuden kaupungin Tuurin kylässä. Autolla Tuuriin pääsee valtatie 18 pitkin ja Kyläkaupan vieressä on myös VR:n junapysäkki. Katso myös Kyläkaupan aluekartta!

Aktiviteetit
Elämys
Hotelli
Leirintäalue ja caravan
Ostoskeskus
Ravintola