#kesä #kevät #syksy #talvi

Lapuan Kankurit Tehtaanmyymälä

Lapuan Kankureiden pellava- ja villakutomo kutoo Lapualla sisutustekstiileitä mm. pellavapyyhkeitä, villahuopia, huiveja, sauna-, keittiö- ja kattaustekstiileitä. Lapuan Kankurit avasi uuden upean tehtaanmyymälän Lapualle, Vanhan Paukun tehdas- ja kulttuurimiljööseen syksyllä 2015. Tilavassa tehtaanmyymälässä tarjoamme edullisin hinnoin koko laajan valikoimamme, uutuuksia sekä vaihtuvia kampanja- ja tarjoustuotteita. Viihtyisässä tehtaanmyymälässä voit helposti valita ihanat designtuotteet joko itsellesi tai lahjaksi. Myymälässä on tekstiilien lisäksi ihania tuotteita, kirjoista koreihin ja saippuoista pieniin herkkuihin.

Myymälämme on remontoitu Kulttuurikeskus Vanhaan Paukkuun, entisen Lapuan Patruunatehtaan työkaluverstaaseen. Myymälän kalusteet on suunnitellut japanilainen IMA Design, jonka pääsuunnittelijat Mana ja Takashi Kobayashi ovat suunnitelleet myös Lapuan Kankureiden Tokion ja Helsingin myymälät.

Patruunatehtaan traaginen räjähdysonnettomuus huhtikuussa vuonna 1976 sai tehtaan muuttamaan kauemmas asutuksesta, ja vanhat tilat kunnostettiin kulttuurikeskukseksi. Nykyään tehtaan punatiiliseinien suojissa toimii mm. kauppoja, kahviloita, elokuvateatteri, harrastajateatteri, kirjasto ja Lapuan taidemuseo. Tehtaan tiloissa toimii myös musiikkiopisto ja kansalaisopisto – ja totta kai Lapuan Patruunatehtaan historiallinen museo. Kesäaikaan vierailijoille tarjotaan tunnelmallisia jokiristeilyjä, joilla perehdytään alueen historiaan.

Kesäksi 2021 Lapuan Kankurit on kerännyt LK POP UPiin upean kattauksen suomalaisia sisustusbrändejä mm. WOODNOTES, ADEA, NIKARI, JOHANNA GULLICHSEN, HIMMEE, ADDO, RAAKARÅ, UDUMBARA, MAIJA FREDRIKA, JATTA LAVI, BY AATOS ja REETA EK.

Avoinna:
Ma-Pe 11:00-18:00
La 10:00-15:00
Su 12:00-15:00 Joulukuussa

Ryhmät ja kokoukset

Ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan Lapuan Kankureiden tuotteisiin ja toimintaan! Meillä voit järjestää myös mieleenpainuvan asiakastilaisuuden tai kokouksen.

Lapuan tehtaanmyymälä ja kutomo

• Ryhmän koko 20–100 henkilöä
• Tutustuminen Lapuan Kankureiden satavuotiseen historiaan ja kutomoon
• Johdatus Vanhan Paukun tehdasmiljöön historiaan
• Erikoistarjouksia tuoteostoista
• Lisämaksusta: Kahvit ja/tai ruokailu myymälässä tai Ison Prässin ravintolassa
• Lisämaksusta: Kesäaikaan jokilaivaristeily
• Mahdollisuus tutustua mm. Vanhan Paukun alueella sijaitsevaan taidemuseoon ja näyttelyihin

Kysy lisää:
myymala@lapuankankurit.fi

Aktiviteetit
Kädentaidot ja erikoismyymälät
Ostokset
Ryhmille