#kesä #kevät #syksy
Majoitus, Mökit ja maatilamajoitus

Lapuanjoen Rantakeidas

Lapuanjoen Rantakeidas tarjoaa tunnelmallista majoitusta idyllisissä puitteissa Alahärmässä. Sijaintimme on loistava, sillä Powerpark-huvipuistoon on matkaa vain noin 10km. Majoituspaikkamme on uniikki ja huoneet viihtyisiä. Rantakeidas sopii matkailijoille ja perheille, jotka etsivät elämyksiä.

Meillä on pehmeälöylyinen rantasauna uimarantoineen ja iso pihapiiri, jossa voi pelata pihapelejä, hyppiä trampoliinilla, heittää tikkaa, lenkkeillä kauniissa lähimaastoissa tai lähteä soutelemaan. Kaikissa huoneissamme on jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, kahvia ja teetä.

Idyllinen 1800-luvun aittamme on restauroitu kauniiksi ja on lapsiperheiden suosiossa.

Pajan yläkerran tunnelmahuoneessa on laadukas parisänky ja pieni baarinurkkaus. Viihtyisäksi sisustettuun huoneeseen kuuluu oma kattoterassi, josta voi ihailla auringonlaskua joelle.

Puorin yläkerrassa on laadukas parisänky ja seinävuode. Tämän kolmen hengen huoneen omalta parvekkeelta voi ihailla joenrantanäkymiä.

Savusaunan kamari on kuin uniikki sviitti. Upeassa kivirakennuksessa sijaitsevasta huoneesta on näkymät joelle. Tämä sopii erityisesti pariskunnille. Huone pysyy mukavan viileänä helteilläkin. Huone on sisustettu tunnelmalliseksi ja sen edustalla on viihtyisä patioalue.

Pikkumökki aivan joen äärellä omassa rauhassaan sopii romanttista aikaa kaipaaville pareille.

Ryhmille vuokraamme myös uniikkia savusaunaamme läpi vuoden. Saatavilla ovat myös Kauneushoitola Leidin monipuoliset ja laadukkaat palvelut.

Kysy lisää, tee varaus tai pyydä tarjous: +358 40 578 7788 / Sonja tai +358 50 351 8889 / Leila