#kesä #kevät #syksy #talvi
Aktiviteetit ja elämykset, Elämykset, Näe ja Koe, Ratsastus

Lukkarilan Hevospalvelut

Lukkarilan Hevospalvelut toimii apunimellä E & S. Honkola Oy:ssä. Yritys on rekisteröity v. 2014. Se tarjoaa hevosen vuokrausta maastoon, talutusratsastukseen tai yksityistunnille. Mahdollisuus myös vankkuriajopalveluihin maailman suurimpaan hevosrotuun kuuluvalla Shirehevosella. Tämä ”lempeä jättiläinen” on mahtavan voimakas ja pystyy vetämään helposti viiden tonnin kuormia. Lukkarilan Hevospalvelun elämystarjontaan kuuluu ainutlaatuisen elämykselliset vankkuriretket kahteen eri kohteeseen: taiteilija Reijo Kivijärven taideateljeeseen, joka sijaitsee idyllisessä suomalaisessa museopihapiirissä, sekä Wuorelan vuohivaelluksille Vuoremnaan jyhkeisiin maisemiin.

Kivijärven aamupäiväretki: Leppoisasti vankkureilla körötellen kauniissa maalaismaisemissa noin 10km. Perillä hyvää lähiruokaa ja taiteilija Reijo Kivijärven taidenäyttely. Suomalaisessa museopihapiirissä on paljon nähtävää ja ihmeteltävää. Lähtiessä nokipannukahvit muurinpohjalättyjen kanssa ja kuljetus takaisin vanhanaikaiseen tyyliin Zetorin peräkärryllä.

Kivijärven iltapäiväretki:  Leppoisasti vankkureilla körötellen kauniissa maalaismaisemissa noin 10km. Perillä hyvää lähiruokaa, taiteilija Reijo Kivijärven taidenäyttely ja savusauna. Suomalaisessa museopihapiirissä on paljon nähtävää ja ihmeteltävää. Lähtiessä pientä naposteltavaa ja juotavaa. Kuljetus takaisin vanhanaikaiseen tyyliin Zetorin peräkärryllä.

Taiteilija Reijo Kivijärvestä lisätietoa nettisivuilla: http://www.reijokivijarvi.net/

Wuorelan vuohivaellukset: Leppoisasti vankkureilla körötellen noin 10km kauniissa ja jylhissä metsämaisemissa eväitä syöden. Perillä valittavissa kaksi eri vuohivaellusreittiä: Ankkalammenvaellus n. 1,5km tai Koskenvuorenvaellus n. 3km. Vaelluksen aikana tarjoillaan ruokaisa brunssi. Asiakkailla on myös mahdollisuus tutustua tilan eläimiin.  Kuljetus takaisin autolla tai vankkureilla körötellen. Ja mikäli haluaa, on vuohivaelluksen jälkeen mahdollisuus jatkaa matkaa Zetorin peräkärryn kyydillä taiteilija Reijo Kivijärven taideateljeeseen, josta Zetorin peräkärry kuljettaa takaisin Soinin keskustaan.

Wuorelan Vuohivaelluksesta lisätietoa Facebookissa: https://www.facebook.com/WuorelanVuohivaellukset/

Lukkarilan Hevospalelut tarjoaa myös vankkuriajelua eri tilaisuuksiin, juhliin ja tapahtumiin (esim. polttarit, häät, syntymäpäivät, markkinat).

Retkipaketteja ja vankkuriajeluita voidaan räätälöidä tarpeen mukaan.

Tiedustelut ja varaukset toistaiseksi vain puhelimitse.

Vankkuriretket ja -ajelut omalla vastuulla.

 

 

 

 

Aktiviteetit
Elämys
Ratsastus