#kesä #kevät #syksy #talvi

Mummadesign Shop&Atelje´

Mummadesign on yritys, joka kunnioittaa juuriaan ja haluaa tuoda designia asiakkaidensa arkeen eteläpohjalaisilla kuoseillaan ja pellavatuotteillaan.

Mummadesign sijaitsee Lapuan Karhunmäessä, maaseudun idyllissä yrittäjän kodin pihapiirissä. Mummadesign Shop& Atelje´ kätkee sisäänsä yrittäjä Niina Koivusalon tekstiilityötilat sekä myymälän. Myymälässä on tarjolla runsas valikoima persoonallisia lifestyle tuotteita kotiin ja pukeutumiseen. Mummadesignin tuotteet kertovat omaa tarinaansa eteläpohjalaisuudesta ja perinteistä. 

Mummadesign Atelje´

Mummadesignin valikoimaan kuuluu erilaisia tekstiilejä käsin painetuilla kuoseilla ja printeillä. Kuosit ja tuotteet ovat Niina Koivusalon omaa suunnittelua ja hän painaa ne käsin valmistamillaan painoseuloilla. Tuotteet valmistetaan Atelje´ssa käsityönä painamisesta ompeluun ja viimeistelyyn asti. Keskeisiä lähtökohtia työskentelyyn on tehdä kaunista käyttötuotetta, jossa näkyy paikallisuus. Kuosien aiheet Koivusalo ammentaa menneestä ajasta, arjesta sekä eteläpohjalaisuudesta. Kuoseihin liittyy myös runot eteläpohjanmaan murteella, jotka Koivusalo on kirjoittanut avatakseen katsojalle tunnelman ja tarinan kuvan taustalla.

Mummadesign Shop

Myymälä työtilojen yhteydessä tarjoaa asiakkaalle runsaan tuotevalikoiman pukeutumiseen ja kodin sisustamiseen. Mummadesignilta löytyy niin eteläpohjalaiset t-paidat ja kuin pellavaiset keittiöpyyhkeet ja tuliaismakeiset. Tilauksesta Mummadesignilta voit hankkia esimerkiksi ikkunaverhot pellavasta tai t-paidat omalla logolla.

Matkailu ja kesäkahvila

Mummadesignin pihapiiristä löytyy majoitustilat 1-4 henkilölle sekä karavaanarien matkaparkki. Kesäaikaan Mummadesignilla toimii kesäkahvila. Pihapiirissä on kesällä kanatarha ja lapsille leikkipaikka. Naapurissa sijaitsevat Wanha Karhunmäki ja Lakeuden Paljasjalkakenkä kauppa. Malkakosken virkistysalue on myös lähistöllä.

Aktiviteetit
Kahvila
Ostokset
Ryhmille