#kesä #kevät #syksy #talvi

Naava Resort

Naava Resort – lomasi arvoiset majoituskohteet

Korkeatasoiset Naava Resort huvilat luovat upeat puitteet lomallesi. Kohteet on rakennettu ympäristöä mukaillen kauniin Hankaveden äärelle, aivan Ähtärin matkailualueen palveluiden läheisyyteen.  Kaikki neljä huvilaa ovat avaria, yksityiskohtaisesti sisustettuja ja sopivat kohteesta riippuen 8–10 majoittujalle. Katosta lattiaan ulottuva ikkunaseinä tuo lumoavat järvimaisemat myös sisätiloihin. Suurella terassilla voit nauttia tunnelmasta mukavasti takkatulen äärellä. Huviloiden oivalliset tilaratkaisut yhdistettynä moderniin varusteluun täyttää vaativankin lomailijan toiveet ja luo täydelliset olosuhteet rentoutumiselle. Lue lisää Naava Resortin huviloista yrityksen sivuilta.

Ähtärin matkailualueen palvelut, kuten eläinpuisto, kylpylähotelli, Flowpark, keilahalli, ravintolat ja golfkeskus ovat kävelymatkan päässä majoituskohteistamme. Kauniit ulkoilumaastot, uintimahdollisuudet, padel-kenttä, fatbike-reitit sekä hiihtoladut takaavat sen, että mielekästä tekemistä löytyy kaikille. Rentoutumisen vastapainoksi alue tarjoaa siis runsaasti aktiviteetteja jokaisena vuodenaikana.

Naava Springs – Upeat puitteet kokouksille ja tapaamisille

Naava Resort tarjoaa myös loistavat puitteet kokouksien, tilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen. Naava Springs on näyttävä max. 16 hengelle suunniteltu kokous- ja spa-kokonaisuus, joka sijaitsee majoitusmahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä. Lounge-henkiset kokoustilat luovat viihtyisän ja välittömän ilmapiirin. Tilat on varustettu modernilla kokoustekniikalla. Spa-osastolta löydät höyrysaunan, saunan, porealtaan sekä tyylikkäät peseytymis- ja pukeutumistilat. Viihtyisä ja huolella sisustettu kokonaisuus jatkuu saumattomasti myös lasiseinän liukuovien kautta suurelle terassille, josta avautuu upea järvimaisema. Myös yli 16 hengen tilaisuuksien järjestäminen onnistuu kauttamme tyylikkäässä Saunaravintola Kiulussa, joka sijaitsee matkailualueella Hankaveden rannalla. Lue lisää Naava Resortin kokousmahdollisuuksista yrityksen sivuilta.

Tervetuloa rentoutumaan Ähtäriin, upean luonnon ja palveluiden äärelle!