#kesä #kevät #syksy #talvi

Olo Tila

Luonnonläheisyys, upeat maalaismaisemat, perinteiden sekä kulttuurin kunnioittaminen, väljyys ja maaseudun rauha. Tätä kaikkea on Olo Tila.

Olo Tila on 100-vuotias maatilamiljöö luonnonkauniissa Kurikan Viitalankylässä Etelä-Pohjanmaalla. Olo Tila on Kurikan Fysioterapian Green Care-toimipiste, jossa edistetään vieraidemme hyvinvointia sekä elämänlaatua luonnon ja maaseutuympäristön avulla. Tarjoamme vieraillemme majoitusta, erilaisia hyvinvointikursseja, tyhy-toimintaa sekä tilavuokrausta.

Olo Tilalla vieraillamme on lupa hengähtää maaseudun rauhassa

Persoonallinen Olo Tila tarjoaa hyvät puitteet kokonaisvaltaiseen rauhoittumiseen. Astu sisään Olo Tilan päärakennukseen, jossa aika tuntuu pysähtyneen. Sisustuksessa on käytetty paljon vanhaa sekä kierrätettyä ja seiniltä löytyy Mikki Paajasen jatkuva taidenäyttely.

Vieraidemme rauhoittuminen ja lepo on meille tärkeää. Olo Tilalla vieraamme nukkuvat laadukkaissa sängyissä, raikkaassa ilmassa, ilman liikenteen melua tai katuvalojen paistetta. Nämä asiat takaavat mahtavat yöunet ja kunnollisen levon.

Vieraamme saavat viettää aikaa inspiroivassa ympäristössä ja kaikenikäisille löytyy mukavaa puuhastelua sekä paljon ihmeteltävää. Kaikkiin Olo Tilan rakennuksiin on vapaa pääsy ja ulkorakennuksen saunatilat sekä palju on mahdollista vuokrata erikseen. Varaa majoitus alla olevan Verkkokauppa-linkin kautta.

Luonnon keskellä kohtaat olemassaolon kauneuden

Kursseillamme ja tyhy-päivillä ammattitaitoiset ohjaajat opettavat kuuntelemaan kehoa ja mieltä muun muassa musiikin, oman kehon, äänen, maalaamisen ja erilaisten tehtävien avulla. Yhdessä opettelemme löytämään tasapainon työn, liikunnan, ihmissuhteiden ja rentoutumisen välillä. Tarkoituksena on oppia nauttimaan arjen pienistä hetkistä ja luonnon kauneudesta sekä toimimaan kulttuurin ja käden taitojen sekä taiteen tekijänä. Opit ilmaisemaan itseäsi ja löytämään voimaa sekä ilmaisun iloa. Tule kurssille kasvattamaan hyvinvointiasi yhdessä ystävä- tai työporukan kanssa. Tarjolla on useita kurssimahdollisuuksia ja tarvittaessa räätälöimme kurssin ryhmän yksilölliset tarpeet sekä toiveet huomioiden.

Olo Tila taipuu moneksi ja katamme pöydän mielellämme vieraillemme

Juhlat tulossa? Olo Tilaa on mahdollista vuokrata myös illanviettoihin, syntymäpäiville, perhejuhliin tai hääpaikaksi. Metsien ja peltojen ympäröimä 100-vuotias maatilamiljöö tarjoaa upeat puitteet unohtumattomille juhlille. Kattauksessa käytämme vanhoja astioita sekä luonnonmateriaaleja, jotta juhlien jälkeen jäisi vain hienoja muistoja sekä kauniita valokuvia. Vuokrattavissa on koko Olo Tila tai vain tietyt tilat erikseen.

Etsitpä sitten majoitusta, hyvinvointia tai juhlapaikkaa – olotilasi on meille tärkeä. Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan Olo Tilalle!

Lue lisää Olo Tilasta matkailublogista sivuiltamme.

Aktiviteetit
Elämys
Majoitus
Mökit ja maatilamajoitus
Ryhmille
Sauna