#kesä #kevät #syksy #talvi
Ravintola, Ravintolat, Syö ja juo

Pancho Villa Seinäjoki

Tervetuloa Pancho Villaan Seinäjoelle!

Pohjanmaalla ei tavata ittiänsä kehua, mutta Seinäjoen Sanomien äänestyksessä meidät valittiin Seinäjoen Parhaaksi ravintolaksi 2019

Annoksista löytyy makua ja kokoa – maut takaa itse tehdyt kastikkeet ja majoneesit, tuoreet hyvät raaka-aineet ja ripaus rakkautta lajiin! Ala carte listaltamme löytyy alkupalaa laidasta laitaan – sopii myös pieneen nälkään, raikkaat salaatit, mehevimmät burgerit, runsaat parila-annokset, herkkuja meksikon tyyliin ja pisteenä iin päälle kielen vievät jälkiruoat! Ruokailun kruunaa hyvä juomavalikoima, varta vasten valitut viinit ja drinkkilistaakin päivitellään vähän väliä. Lapsille löytyy oma ruokalista ja erityisruokavalioita noudattavillekin löytyy sopivat ruoat.

Arkisin on tarjolla suosittu kotiruoka lounas noutopöydästä, sekä päivän burger ja leike kello 11-15, viikottain vaihtuvan  lounaslistan löydät nettisivuiltamme tai Facebookista.

Ravintolan alakerrasta löytyy kabinetti tila max 26 hengelle, kokouksiin tai juhliin räätälöidyt menut. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Henkilökuntamme toivottaa tervetulleeksi Lakeuksille!

Ps. Syksyllä löydät meidät myös Ideaparkista!

Yhteystiedot
Kalevankatu 14
60100  SEINÄJOKI
Paikkakunta
Aktiviteetit
Ravintola