#kesä #kevät #syksy #talvi

Savipaja Lintukoto

Saven tarina – Savipaja Lintukoto on syntynyt innostuksesta käsityöhön. Lintukoto perustettiin vuonna 1976 Lapualla, jossa savityöt alkoivat dreijauksella keittiössä ja jatkuivat pannuhuoneessa. Lypsykarjan pito väistyi käsitöiden tieltä ja savipaja sai suuremmat tuotanto- ja pajatilat navetan saneerauksella vuonna 1990. Uutta tuohon aikaan oli muovaus- ja valutekniikka, joka mahdollisti laadukkaan tuotannon ja nykyaikaiseen talouskäyttöön astioiksi sopivan savimassan valmistamisen. Hieman myöhemmin syntyivätkin Lintukodon tunnetuimmat keraamiset sisustustuotteet kuten figuurit, linnut ja paikallisuutta kunnioittavat hartaat körttihahmot.

Mallisto – Lintukoto valmistaa käyttö ja koristekeramiikkaa: figuurit, körtti- ja eläinhahmot, kynttilälyhdyt, astiat, uniikkituotanto, puutarhapatsaat.

Valikoima – Myynnissä Lintukodon oman malliston lisäksi kodintekstiilejä sekä sisustustuotteita eri valmistajilta.

Kaukametsän juhlatila – Metsän reunassa keskellä kaunista maalaismiljöötä. Kaukametsän juhlatila tarjoaa upeat puitteet pienimuotoisille perhejuhlille kuten mm. Häät, rippijuhlat, kastejuhlat sekä muistotilaisuudet, jopa 60 henkilölle. Ulkotilat ovat käytettävissä kesällä.

Puistopuutarha – 0.6 hehtaarin elämyksien palkintopuutarha tarjoaa vierailijoille uutta inspiraatiota keskellä tilan pihapiiriä joka kesä. Voit ihailla kauniita patsaita ja erikoiskasveja kaikessa hiljaisuudessa kaukana kiireestä. Alueen vesielementtinä toimii iso allas suihkulähteineen.

Ryhmät – Ryhmille ja matkailijoille oiva nähtävyys- ja ostospaikka. Kahvit paikalle tilauksesta.

Aktiviteetit
Elämys
Ostokset
Ryhmille