#kesä #kevät #syksy #talvi
Aktiviteetit ja elämykset, Elämykset, Majoitus, Mökit ja maatilamajoitus, Näe ja Koe, Ravintola, Ravintolat, Sauna, Syö ja juo

Tuuri Resorts -lomakylä

Tuuri Resorts -lomakylä sijaitsee Tuurissa, Etelä-Pohjanmaalla. Lomakylän ympäristö on rauhallinen sekä viihtyisä ja se tarjoaa monenlaisia elämyksiä majoittujille sekä muille lomakylän vierailijoille.

Lomakylästä löytyy majoitustilaa yhteensä 64 + 13 vuodepaikkaa. Ensimmäinen rakennusvaihe sai päätöksensä kesäkuussa 2014 ja toinen vaihe huhtikuussa 2015. Lomakylän alueella on karavaanari- ja teltta-alue, ravintola/kahvila terasseineen, tavallisten saunojen lisäksi savuaromisauna, suihku, uimaranta, kävelypolkuja, hiihtoladut jne. Mökit sekä huoneistot ovat varattavissa ympäri vuoden. Lisäksi vuokraamme kokous- ja juhlatiloja.

Lomakylä tarjoaa erilaisia aktiviteettejä lomakylässä asuville, yrityksille ja muille vierailijoille, esimerkiksi frisbeegolf, uimaranta, kalastus, hieronta, melonta, hiihto ja paljon muuta! Lisäksi lomakylä sijaitsee vain noin viiden kilometrin päässä Suomen suurimmasta kyläkaupasta, Veljekset Keskisestä. Lähialueelta löytyy lisäksi myös pandoista tunnettu Ähtärin eläinpuisto, seikkailupuisto Huikia, Kyläkaupan minigolf, Töysän kartingrata jne.

Tervetuloa lomakylään!

Yhteystiedot
Riihontie 321
63610  Tuuri
Paikkakunta
Aktiviteetit
Elämys
Hyvinvointi
Kahvila
Leirintäalue ja caravan
Majoitus
Mökit ja maatilamajoitus
Ravintola
Ruokailu
Sauna