#kesä #kevät #syksy #talvi

Uppalan Kartano

Uppalan tarina

Uppalan tila on ollut yksi Seinäjoen kantatiloista, jonka ympärille kaupunki on rakentunut. Tilan historiaa on selvitetty aina 1600-luvulle asti ja Upan kaupungin osa on saanut nimensä tilan mukaan. Kartanon kiehtova historia pitää sisällään mielenkiintoisia yksityiskohtia sekä kohtaamisia mm. Alvar Aallon kanssa.

Uppalan perinteet pohjautuvat syvälle Suomen maaperään, sillä se on toiminut maatilana satoja vuosia. Tänäkin päivänä ruokatuote rakentuu kotimaisille puhtaille ja laadukkaille raaka-aineille, jotka hankitaan mahdollisimman kattavasti lähituottajilta. Ruoka valmistuu käsityönä Kartanon omassa keittiössä.

Ravintola Uppalan Kartano toimii ympäri vuoden, erikoistuen kokoustilaisuuksiin ja juhliin. Erikoisuutena ravintolan palveluista voidaan mainita viinitastingit sekä Afternoon Tea hetket. Kesäisin ainutlaatuinen puutarhaterassi tarjoaa idylliset puitteet esimerkiksi häihin, valmistujaisiin tai live-konsertteihin. Sijainti ihan ydinkeskustan kupeessa, kiven heiton päässä Seinäjoen kaupunginteatterista, sekä ainutlaatuinen historiallinen tarina tarjoavat idylliset puitteet ryhmämatkailijoille.

Aktiviteetit
Nähtävyys
Ravintola
Ruokailu
Ryhmille
Sauna