#höst #sommar #vår
Aktiviteter och upplevelser, Bastu, För familjer, Se och upplev, Upplevelser

Finkarhu – Bastuflotte

Bastuflotte uthyres på en fantastisk plats vid Kalajärvis strand i Peräseinäjoki – välkommen att basta och bada i sjön!

Bastuflotten ligger i Kalajärvi Turistcenter, som erbjuder omväxlande semester- och fritidsmöjligheter. I närheten av flotten ligger Restaurang Kalajärvi med restaurang- och campingservice. Dessutom finns en stor husvagnscamping och en strand i närheten av bastuflotten.

Bastuflotten är 5 meter bred och 6 meter lång. Flotten är fast förtöjd vid stranden. På stranden finns en brygga där man går ombord på flotten. Bastun och tvättrummet är på ca 4 m² och omklädnings- och sällskapsutrymmet ca 6 m². Bastuflotten har plats för 8 personer åt gången. Bastun och omklädningsrummet har fönster med underbar utsikt över sjön. Bastuns hjärta är en vedeldad Stoveman-bastuugn. Ugnen har ett stort stenmagasin som garanterar utmärkt och fuktig ånga. Över ugnen hänger ett saltterapikärl från Saunia. Den varma skålen och ångan som stiger från ugnen lösgör saltpartiklar i luften. Saltet har en vårdande effekt på de badandes hud och andningsorgan utan biverkningar. Omklädnings-/sällskapsutrymmet har fasta bänkar och ett litet kylskåp. Terrassen runt bastun är på totalt 20 m². Terrassen har fasta bänkar och en gasolgrill. Terrassen är omgiven av ett vackert sjölandskap. Från terrassen kan du bada i sjön antingen genom att hoppa i direkt eller använda badstegen.

Den finska sommaren kan ibland vara regnig och sval. Bastuflotten erbjuder en möjlighet att njuta av sommaren i alla väder fram till senhösten. Som tilläggstjänst hyr vi ut en elektrisk mountainbike: FitNord Ranger 300 elektrisk mountainbike (690 Wh batteri).

Vi erbjuder olika servicepaket där du kan välja det alternativ som passar dig bäst.

Prislista 1.5.2023 – 30.10.2023

Privat bastu 1 (1–2 personer)
2 timmar – 50 euro
3 timmar – 70 euro
4 timmar – 90 euro
Barn gratis tillsammans med vuxen

Privat bastu 2 (3–6 personer)
2 timmar – 90 euro
3 timmar – 120 euro
4 timmar – 150 euro
Barn gratis tillsammans med vuxen

Priserna inkluderar gasolgrill, vattenstudsmatta, 2 x turkajak, tvättmedel, sittunderlag

FitNord Ranger 300 elektrisk mountainbike

  • 1 timme / 15 euro
  • 2 timmar / 20 euro
  • Dygn / 30 euro