#höst #sommar #vinter #vår
Mat och dryck, Restaurang, Restaurang

Friends & Brgrs

Friends & Brgrs ligger i restaurangvärlden i Seinäjoki Ideaparks centralarena. Friends & Brgrs är en hamburgerkedja i fast casual-segmentet som alltid serverar färska hamburgare och pommes frites. Förutom hamburgare och pommes frites kan du beställa en färsk Caesarsallad eller majspanerade kycklingfilébitar.  Till efterrätt erbjuder restaurangen aptitretande Jymy-glass i en mängd olika smaker.

Restaurangen bakar sitt eget bröd varje morgon och alla läckra såser och tillsatsfria krispiga, trippelfriterade pommes frites är hemlagade från grunden. På Friends & Brgrs görs burgarna alltid av färskt kött. 95 % av de noggrant utvalda råvarorna som används i restaurangen är inhemska.

Historien om Friends & Brgrs började i Jakobstad 2014 på initiativ av sex hamburgerälskande vänner. För närvarande har kedjan totalt 15 restauranger runtom i Finland. Namnet Friends & Brgrs beskriver restaurangens tankevärld – kunderna är deras vänner och de är alltid varmt välkomna att njuta av burgare i världsklass.