#höst #sommar #vinter
Boende, Stuga och gårdshelgdagar

Hostel Bjorkenheim

Bo mitt i en naturskön historisk kulturmiljö i Seinäjoki

Hostel Bjorkenheim ligger i den äldsta huvudbyggnaden från 1923 i Törnäva sjukhusområde i stadsdelen Piiri, Seinäjoki. Byggnaden har genomgått en omfattande renovering och har bland annat fått maskinell ventilation med kylning.

Enkelrum, dubbelrum och trebäddsrum finns tillgängliga. Vissa rum kan vid behov rymma upp till sex personer. Om du som evenemangsarrangör behöver mer boende på en gång har du möjlighet att boka hela vandrarhemmet, om det inte finns några bokningar för den perioden ännu. Det går även att avtala om längre tids boende vid behov, till exempel för arbete eller studier.

Alla rum har nya högklassiga sängar, garderober samt skrivbord och stol. Gästerna har också gratis tillgång till internet. Sängkläder, badlakan och handduk ingår i rumspriset.

Toaletter (8 st), barnvårdsrum och badutrymmen med omklädningsrum finns i de allmänna utrymmena. Där finns även ett kök och en matplats. Köket har kärl och köksredskap för att laga mat, samt kylskåp för gemensam användning. I det mysiga vardagsrummet kan du titta på TV eller bara sitta i en bekväm fåtölj eller soffa och njuta av andras sällskap.

Du kan komma till vandrarhemmet när det passar dig, eftersom du kan hämta portnycklarna själv i nyckelskåpet utanför vandrarhemmet. Kod till skåpet får du när du betalat. Rumsnycklarna förvaras i nyckelskåpet intill rumsdörren. Skåpet fungerar med samma kod.

Aktiviteter
Boende
För grupper
Vandrarhem