#höst #sommar #vinter #vår
Aktiviteter och upplevelser, Boende, Hotell och spa, Mat och dryck, Restaurang, Restaurang, Se och upplev, Upplevelser

Hotell Kivitippu

Vid stranden av Europas största kratersjö i ett underbart sjölandskap ligger Hotell Kivitippu, som erbjuder hotell-, restaurang- och behandlingstjänster för individuella resenärer, grupper och dagbesökare.

Kivitippu är en lysande inramning även för friskvårds-, rekreations- och strategidagar för företag och det går utmärkt att anordna olika slags fester och möten på Kivitippu, från små familjehögtider till kongresser för hundratals personer.

Gästernas trivsel är en hjärtesak för Kivitippu – på nöjesprogrammet står på vardagarna bl.a. dans, allsång, bingo och karaoke. Finländska orkestrar och artister på toppnivå skänker stjärnglans åt veckosluten.

I Hotell Kivitippus omgivningar finns rofylld natur men även gott om aktiviteter för den som vill ha det. Alldeles intill hotellet ligger en naturskön golfbana med ö-green och vattenhinder. På sommarteatern kan du njuta av föreställningar med Finlands främsta skådespelare och på dansbanan spelar kända orkestrar upp till dans. Du kan lära känna vattendragen på en intressant båtkryssning och du kan pröva fiskelyckan på guidade fisketurer.

Aktiviteter
Bastu
För grupper
hotell
Restaurang
Spa
Upplev