#höst #sommar #vinter #vår
Bastu, Boende, Stuga och gårdshelgdagar

Jääskän Loma – semesterlägenhet och festlokal i Haarusjärvi

Kommer du ihåg när du inte hade bråttom någonstans? Låt själen vila i Jääskän Lomas personligt inredda semesterbostad på sjön Haarusjärvis strand i hjärtat av Sydösterbotten. Medan din favoriträtt blir klar i köket är det skönt att sitta en stund och minnas en spännande dag i vimlet på PowerPark. Om du vill ta det lite lugnare kan du låna en av våra roddbåtar och ta en tur på sjön. Efter roddturen njuter du av grillad korv, lyssnar på de lugna och stämningsfulla ljuden i naturen och glömmer vardagens bekymmer.

På kvällen tar du ett hett bad i den egna bastun och njuter av en god natts sömn inför nästa semesterdag. På stranden finns ett vindskydd som är gemensamt för de tre lägenheterna, bryggor, två båtar och en kanot. Du kan även plocka bär och fiska och vintertid kan du åka skidor och pimpla. I närheten finns även vandringsleder och små badsjöar med klart vatten. Alla lägenheter har en rullstolsramp och stranden kan nås via en svagt sluttande stig från alla lägenheter.

Semesterbostad och festlokal i Haarusjärvi

När du söker något unikt i Kauhava (Alahärmä) och vid Haarusjärvis strand hittar du våra konferens- och bastulokaler. Vi kan erbjuda ett stycke finländsk dröm, en egen bastu och strand och en rofylld skog. Koppla av eller festa i våra lokaler – du bestämmer. Allt är möjligt när miljön är den rätta.

Bastu- och konferensanläggningen består av tre separata byggnader. I huvudbyggnaden finns bastu, en trivsam köks- och umgängesdel och tre sovrum med sammanlagt sex sovplatser. Kallvattenpoolen på glasterrassen erbjuder en fantastisk upplevelse vintertid.

På gården finns en vacker och personlig terrassbyggnad, som passar utmärkt för sommarens fester. Terrassen har utsikt mot den grönskande skogen. I byggnaden finns sittgrupper för upp till 120 festdeltagare och många av våra kunder har dansat bröllopsvals på vår terrass.

I gårdsbyggnaden finns också fyra separata toaletter för festdeltagare. Och det är inte allt – det finns även en beachvolleyplan, en egen privat grillhydda på stranden, brygga och båt. Du kommer i semester- och feststämning direkt. Utanför sommarsäsongen kan du även hyra plats utan övernattning.

Det finns också vandringsleder i närheten. Läs mer om vandringslederna på Haarus hemsida.

Jääskän Loma lägenhetshotell i Alahärmä centrum

Ännu fräschare, skinande nya, luftkonditionerade och hinderfria rum med alla bekvämligheter hälsar gästerna välkomna. Pentry, terrass och rymliga rum erbjuder bekvämt logi och semesterboende. Om du vill kan du hyra en cykel och ta en sväng till närliggande PowerPark. Varje rum har egen dusch och toalett och från fönstret har du en underbar utsikt över det lantliga landskapet. Om du kommer med bil finns det parkeringsplatser även för större fordon. Läs mer på Jääskän Lomas hemsida

Aktiviteter
Bastu
Stuga och gårdshelgdagar