#sommar
Aktiviteter och upplevelser, Boende, För familjer, Se och upplev, Upplevelser

JM-Rally Parc Fermé

Utställning av rallybilar och -priser

I Jari-Matti Latvalas bilmuseum i Tuuri finns det redan en stor mängd rally- och samlingsbilar. Mycket om rallysportens historia, en och annan moped och motorcykel och Jari-Mattis omfattande samling med pokaler.

Barnens trafikpark

I Barnens trafikpark kan du ta JM-Rally Parc Fermé-körkort genom att göra uppgifter och ”köra upp” i vår trafikpark. Som pris för prestationen får du ett Parc Fermé-körkort. Prislista:
Trampbil 4 euro/pers/30 min
Elbil 6 euro/pers/30 min

Café och butik med fanprodukter

Njut av en kopp kaffe eller en glass i vårt semestercafé. Vi har även JM-Fanprodukter. För barn finns en lekplats utomhus intill caféet och även roliga aktiviteter inomhus. Du kan också spela rallyspel sittande i ett äkta rallysäte.  

Mötes- och festlokal att hyra

En utmärkt lokal för möten, födelsedagsfirande m.m. Servering kan ordnas vid evenemang (kaffe och mat). Kök, mat- och sällskapsrum, kontor, WC, sammanlagt 74 m². I sällskapsrummet finns det plats för 20 pers. runt bordet; i soffor och fåtöljer 8 pers. För presentationer finns videoprojektor, filmduk och WLAN samt karaokeutrustning. Bastuavdelning 17 m² (bastu för 10 personer, duschrum med 4 duschar, omklädningsrum) rymlig terrass för avsvalkning med bord och sittplatser för 8 personer.

Inkvarteringsservice

Moderna allergivänliga logiutrymmen med gemensamma köks-, samlings- och sanitetsutrymmen (90 m²) fungerar som en utmärkt bas även för längre besök. Sovutrymmen för två och fyra personer, dessutom utdragbara soffor och extrabäddar. Logi för max. 10 personer.
För gemensam användning finns två toaletter, badrum med fyra duschar, omklädningsrum, terrass. Bastu kan bokas separat. Bybutiken i Tuuri ligger strax intill, Suseka Kartingbana 5 min, Ähtäri djurpark 20 min. Kuortane idrottsinstitut 20 min.

Kundevenemang – oförglömliga fartupplevelser!

Skulle du vilja vara kartläsare någon gång? Vill du pröva på notläsning över hopp i verklig rallyfart?
Ge bort en fartfylld upplevelse till en närstående eller en kund. Ett alternativ är att lära känna rallysporten från kartläsarsätet. Det är en upplevelse man aldrig glömmer! Vi ordnar evenemang enligt överenskommelse, alternativen är fält-/skogsbilväg (avstånd 4 km), övningsbana/-väg (avstånd 6 km) samt landsväg (avstånd 15 km). I evenemangen ingår kaffeservering. Det finns även möjlighet till måltider och logi på JM-Rally Parc Fermé.

Aktiviteter
Boende
För grupper
Kaféer
Upplev