#höst #sommar #vinter #vår
Boende, Stuga och gårdshelgdagar

Naava Chalet

De sju individuellt inredda semesterlägenheterna ligger i den eleganta Naava Chalet-byggnaden. Alla lägenheter har en underbar utsikt över sjön Hankavesi. Lägenheternas effektiva planlösning och en rymlig terrass som ger extra utrymme på sommarsäsongen garanterar en bekväm semester för 2–4 gäster. För att fullända den avkopplande upplevelsen har nästan alla lägenheter en egen bastu. Dessutom erbjuder Naava Chalets takvåningar för sju personer en fantastisk miljö för dig som söker verklig lyx. Ljuset flödar in i lägenheten genom de stora takfönstren och när kvällen går mot natt kan du beundra stjärnhimlen. Läs mer om lägenheterna i Naava Chalet på företagets webbplats.

Tjänsterna i Etseris turistområde, såsom djurpark, spahotell, Flowpark, bowlinghall, restauranger och golfcenter finns inom gångavstånd från boendet. Vackra friluftsmarker, badmöjligheter, padelbana, fatbike-rutter och längdskidspår garanterar att det finns roliga saker att göra för alla. Som motvikt till avkopplingen erbjuder området alltså rikligt med aktiviteter under alla årstider.

Naava Springs – en fantastisk miljö för konferenser och möten

Naava Resort erbjuder också en fantastisk miljö för möten, evenemang och fester. Naava Springs är ett imponerande konferens- och spakomplex för 16 personer, som ligger i omedelbar närhet av boendena. Konferenslokalerna i loungestil skapar en trivsam och omedelbar atmosfär. Lokalerna är utrustade med modern konferensteknik. I spaavdelningen finns ångbastu, finsk bastu, bubbelpool och vackert designade tvätt- och omklädningsutrymmen. De trivsamma och omsorgsfullt inredda utrymmena fortsätter också sömlöst via glasväggens skjutdörrar till en stor terrass med magnifik sjöutsikt. Vi kan också ordna evenemang för mer än 16 personer i den stilfulla restaurangen Saunaravintola Kiulu, som ligger i turistområdet vid sjön Hankavesi. Läs mer om Naava Resorts konferensfaciliteter på företagets webbplats.

Välkommen att koppla av i Etseri med fantastisk natur och service!