#höst #sommar #vinter #vår
Boende, Stuga och gårdshelgdagar

Naava Resort

Naava Resort – semesterboende med klass

De högklassiga villorna skapar en underbar miljö för din semester. Villorna är byggda för att passa in i miljön vid den vackra sjön Hankavesi, i nära anslutning till tjänsterna i Etseris turistområde.  Alla fyra villorna är rymliga, individuellt inredda och lämpliga för 8–10 gäster, beroende på villa. Fönsterväggen som går från golv till tak tar in den förtrollande sjöutsikten även inomhus. På den stora terrassen kan du sitta bekvämt vid den öppna spisen och njuta av stämningen. De utmärkta rumslösningarna och den moderna inredningen i villorna uppfyller den mest krävande semesterfirares önskemål och skapar perfekta förutsättningar för en avkopplande vistelse. Läs mer om Naava Resorts villor på företagets webbplats.

Tjänsterna i Etseris turistområde, såsom djurpark, spahotell, Flowpark, bowlinghall, restauranger och golfcenter finns inom gångavstånd från boendet. Vackra friluftsmarker, badmöjligheter, padelbana, fatbike-rutter och längdskidspår garanterar att det finns roliga saker att göra för alla. Som motvikt till avkopplingen erbjuder området alltså rikligt med aktiviteter under alla årstider.

Naava Springs – en fantastisk miljö för konferenser och möten

Naava Resort erbjuder också en fantastisk miljö för möten, evenemang och fester. Naava Springs är ett imponerande konferens- och spakomplex för 16 personer, som ligger i omedelbar närhet av boendena. Konferenslokalerna i loungestil skapar en trivsam och omedelbar atmosfär. Lokalerna är utrustade med modern konferensteknik. I spaavdelningen finns ångbastu, finsk bastu, bubbelpool och vackert designade tvätt- och omklädningsutrymmen. De trivsamma och omsorgsfullt inredda utrymmena fortsätter också sömlöst via glasväggens skjutdörrar till en stor terrass med magnifik sjöutsikt. Vi kan också ordna evenemang för mer än 16 personer i den stilfulla restaurangen Saunaravintola Kiulu, som ligger i turistområdet vid sjön Hankavesi. Läs mer om Naava Resorts konferensfaciliteter på företagets webbplats.

Välkommen att koppla av i Etseri med fantastisk natur och service!