#höst #sommar #vår
Aktiviteter och upplevelser, Bastu, Boende, Se och upplev, Stuga och gårdshelgdagar, Upplevelser

Olo Tila

Närhet till naturen, vackra landskap, hedrande av tradition och kultur, vidsträckta landskap och landsbygdens frid. Allt detta är Olo Tila.

Olo Tila är en hundraårig lantgårdsmiljö i natursköna Viitalankylä i Kurikka i Södra Österbotten. Olo Tila är Kurikan Fysioterapias Green Care-center, där vi främjar våra besökares välbefinnande och livskvalitet med hjälp av naturen och landsbygdsmiljön. Vi erbjuder våra gäster logi, wellnesskurser, friskvårdsdagar samt lokaluthyrning.

På Olo Tila kan våra gäster andas ut i landsbygdens ro

Personliga Olo Tila är den perfekta miljön för total avstressning. Stig in i Olo Tilas huvudbyggnad, där tiden verkar ha stannat. I inredningen finns många gamla och återvunna detaljer och på väggarna hänger en permanent utställning av Mikki Paajanen.

För oss är det viktigt att våra gäster kan slappna av och vila. I Olo Tila sover gästerna i högklassiga sängar, i frisk luft, utan trafikbuller eller störande gatlyktor. Allt detta borgar för en underbar nattsömn och ordentlig vila.

Våra gäster får vistas i en inspirerande miljö där det finns trevliga aktiviteter och mycket att förundra sig över för alla åldrar. Det är fritt tillträde till alla byggnader i Olo Tila och bastun och badtunnan i uthuset kan hyras separat. Boka logi genom nedanstående länk till webbutiken.

Mitt i naturen möter du tillvarons skönhet

På våra kurser och friskvårdsdagar lär våra yrkeskunniga handledare ut hur man lyssnar på sin kropp och sitt sinne med hjälp av musik, den egna kroppen, rösten, målning och uppgifter av olika slag. Tillsammans lär vi oss hitta en balans mellan arbete, motion, mänskliga relationer och avkoppling. Syftet är att lära sig njuta av de små stunderna i vardagen och naturens skönhet samt lära sig utveckla handens färdigheter och skapa kultur och konst. Du lär dig att uttrycka dig själv och hitta kraft och uttrycksglädje. Kom och gå en kurs för att öka ditt välbefinnande tillsammans med vänner och arbetskamrater. Vi kan erbjuda många kursalternativ och vid behöv skräddarsyr vi en kurs enligt gruppens individuella behov och önskemål.

Olo Tila har många användningar och vi dukar gärna upp bordet för våra gäster

Ska du ha fest? Ola Tila kan hyras även för kvällsarrangemang, födelsedagar, familjehögtider eller bröllop. Den hundraåriga lantgården, omgiven av skog och åkrar, är en fantastisk miljö för oförglömliga fester. Vi dukar med gammaldags porslin och naturliga material så att det bara bli kvar trevliga minnen och vackra bilder efter festen. Det går att hyra hela Olo Tila eller bara vissa lokaler separat.

Oavsett om du söker efter logi, välbefinnande eller en festlokal är det viktigt för oss att du mår bra. Varmt välkommen att koppla av i Olo Tila!

Aktiviteter
Bastu
Boende
För grupper
Stuga och gårdshelgdagar
Upplev