#sommar #vår
Aktiviteter och upplevelser, Golf, Restaurang, Restaurang, Se och upplev, Upplevelser

Ruuhikoskigolf Seinäjoki

Ruuhikoskigolf hälsar alla golfare välkomna till Seinäjoki. 2016 utsågs den nyrenoverade golfbanan till en av de hundra bästa i Norden. Golfbanan är ritad av den internationellt kände golfbanedesignern Robert Trent Jones Jr. Med sina höjdskillnader smälter golfbanan väl in i det vackra österbottniska ålandskapet. Mästardesignerns golfbana kräver mer precision än längd och passar spelare på alla nivåer.

Ruuhikoskigolf ligger i Nurmo i Seinäjoki. Alla golfintresserade är välkomna till Ruuhikoski oberoende av färdighetsnivå. Förutom en 18-håls golfbana har Ruuhikoski också en drivingrange, där var och en kan pröva på att svinga en golfklubba. Du får låna utrustning av oss om du inte har någon själv! Efter en trevlig golfdag kan du njuta av förfriskningar och mättande måltider i vår egen restaurang. Restaurang Ruuhikoski är öppen för alla och erbjuder bl.a. omväxlande caféprodukter, matiga sallader, à la carte-rätter samt på vardagar sallads- och sopplunch samt varm lunch med husmanskost.

Om du funderar på att börja spela golf arrangerar vi nybörjarkurser sommartid under ledning av vår egen golfinstruktör, så du kan ta Green Card hos oss. Prislista och öppettider hittar du på vår webbplats. Välkommen att njuta av golf på Ruuhikoskigolf!