Näe ja koe Etelä-Pohjanmaa

Aktiviteetit ja elämykset

Mennään tuonne, tonne ja tonne! Valintoja riittää, sillä Etelä-Pohjanmaan elämykset ja lukuisat aktiviteetit tarjoavat niin paljon menoa ja melskettä, että yhden lomaviikon aikana ei ehdi millään nähdä kaikkea. Lähdetäänkö hankkimaan kokemuksia yhdessä?

Nähtävyydet

Kaksfooninkiset talot, perinteiset peltoladut ja upeat legendaarisen arkkitehti Alvar Aallon suunnittelemat rakennukset tekevät Etelä-Pohjanmaasta aivan uniikin matkakohteen nähtävyyksien bongaajalle. Komiaa pitää olla ja varmasti on komiampaa kuin krannissa eli naapurissa. Muista pakata kamera mukaan!

Ostokset

Hyvän matkan kruunaa tietysti tuliainen vietäväksi kotiin omaan käyttöön tai lahja rakkaalle ystävälle. Etelä-Pohjanmaalta löydät niin uniikkeja erikoismyymälöitä, käsityön keitaita sekä huikeita shoppailuelämyksiä tarjoavia ostoskeskuksia. Jokaiselle löytyy jotain, missä ne ostohousut olikaan?

Tapahtumat

Tapahtuuko täällä jotain tänään? Kyllä muuten tapahtuu! Keikkoja, teatteria, taidenäyttelyitä, isoja festareita, perinteitä, urheilua ja paljon muuta. Minne tänään lähdettäisiin? Se on todella hyvä kysymys, sillä valinnanvaraa on paljon. Tuollakin tapahtuu taas, lets go!

Outdoor

Reppu pakattu täyteen? Check. Retkieväät mukana? Check. Hyvä fiilis? Todellakin check! Luonto ja raitis ilma, ai että siinä on ehkä voittamaton yhdistelmä! Etelä-Pohjanmaalta löydät outdoor -kohteita niin rentoutumiseen kuin patikointiin. On se luonto niin kaunis.

Etelä-Pohjanmaa

Minne mentäisiin seuraavaksi? Tsekkaa Etelä-Pohjanmaan kuntien tarjonta ja päätä minne juuri sinä haluaisit lähteä. Kauniita maisemia, ainutlaatuinen kulttuuri ja runsaasti erilaisia elämyksiä. Siinä on vain muutama syy lähteä reissulle.

KauhajokiKauhavaEvijärviLappajärviVimpeliLapuaAlajärviSoiniKuortaneAlavusÄhtäriSeinäjokiIlmajokiKurikkaTeuvaKarijokiIsojoki