Majoitu Etelä-Pohjanmaalla

Hotellit ja kylpylät

Mikä voisikaan olla parempaa kuin kaatua hotellin pehmeään sänkyyn koko päivän seikkailun jälkeen tietäen, että seuraavana aamuna saa nauttia herkullisesta aamupalasta ja vaikka aamu-uinnista sen perinteisen lenkin sijaan? Ota mukava asento ja… Ai nukahditkin jo. Hyvää yötä!

Mökit ja maatilamajoitus

Mökkeily on perinne vailla vertaa ja eikä ihme. Metsän tai järven tarjoama luonnollinen rauha, raitis ilma sekä pihaan tilattu palju unohtamatta saunaa kruunaavat loman. Etelä-Pohjanmaan mökki ja maatilamajoitus tarjonta on monipuolinen sekä uniikki. Missäs se tikkataulu olikaan?

Leirintäalue ja Caravan

Eväät mukana, kesäinen sää ja tie edessä. Suunta on… minne milloinkin. Tällä kertaa kannattaa navigoida Etelä-Pohjanmaan laadukkaille leirintäalueille! Viritä radio, laita grilli asemiin ja nauti kesästä hyvän ruuan, virkistävän juoman ja seuran parissa.

Etelä-Pohjanmaa

Minne mentäisiin seuraavaksi? Tsekkaa Etelä-Pohjanmaan kuntien tarjonta ja päätä minne juuri sinä haluaisit lähteä. Kauniita maisemia, ainutlaatuinen kulttuuri ja runsaasti erilaisia elämyksiä. Siinä on vain muutama syy lähteä reissulle.

KauhajokiKauhavaEvijärviLappajärviVimpeliLapuaAlajärviSoiniKuortaneAlavusÄhtäriSeinäjokiIlmajokiKurikkaTeuvaKarijokiIsojoki