Logi

Hotell och spa

Vilket slags hotell söker du? I Södra Österbotten finns det lämpliga hotell både för arbetsresor och familjesemestrar. För den som söker ett litet och personligt boende av högsta klass har vi speciellt fina alternativ. Vad säger du om en tornsvit, ett spa eller en golfbana alldeles intill hotellet eller ett förstklassigt hotell mitt i stadskärnan?

Stugor och lantgårdsboende

En perfekt lösning för semestern är förstås att bo i lantgårdsmiljö, och sådana härliga alternativ har vi gott om. Om du å andra sidan drömmer om att bo i en egen stuga i lugn och ro kan vi uppfylla även den drömmen. Så kom och bekanta dig med de förstklassiga logialternativen i stugor och lantgårdar i Södra Österbotten.

Camping och husbil

Husbilsturismen har blomstrat upp igen och det lönar sig att ha Södra Österbotten i åtanke när du planerar din resrutt. Högklassiga campingplatser och husbilsparkeringar erbjuder många slags aktiviteter och upplevelser för resenärer i alla åldrar. Om du ännu inte har prövat på husbilslivet är det en bra tid att börja drömma nu!