Syö ja Juo Etelä-Pohjanmaalla

Ravintolat

Tiedätkö sen tunteen kun tarjoilija tuo tilaamasi herkullisen annoksen eteesi? Ruuan herkullinen tuoksu, upeasti aseteltu annos ja ravintolan viehättävä tunnelma, bon appétit! Etelä-Pohjanmaan ravintolat tarjoavat herkkulisia hetkiä kaikkien herkkusuiden makunystyröille. Lähde sinäkin siis makumatkalle!

Kahvilat

Pysähdy hetkeksi nauttimaan kuppi lämmintä juotavaa, herkullinen leivos tai pieni suolainen hiukopala. Etelä-Pohjanmaan kahvilat tarjoavat uniikin miljöön matkailijalle keskellä loman kiireitä. Laitetaanko latte, haudutettu tee vai viilentävä virvoitusjuoma?

Baarit

Paras seura mukana, yö pelkästään teitä varten ja maailma on auki. Taitaa olla siis aika lähteä yöelämään Etelä-Pohjanmaalle! Alueelta löytyy paikkoja niin kreisibailaukselle kuin rennolle chillaukselle terasilla ja biljardipöydän ääressä. Mihin lähdettäisiin tällä kertaa?

Etelä-Pohjanmaa

Minne mentäisiin seuraavaksi? Tsekkaa Etelä-Pohjanmaan kuntien tarjonta ja päätä minne juuri sinä haluaisit lähteä. Kauniita maisemia, ainutlaatuinen kulttuuri ja runsaasti erilaisia elämyksiä. Siinä on vain muutama syy lähteä reissulle.

KauhajokiKauhavaEvijärviLappajärviVimpeliLapuaAlajärviSoiniKuortaneAlavusÄhtäriSeinäjokiIlmajokiKurikkaTeuvaKarijokiIsojoki