#kesä #kevät #syksy #talvi

Original Sokos Hotel Lakeus, Seinäjoki

Tervetuloa Pohojammaan syrämmehen, lakeuksien pääkaupunkiin!

Tarjoamme Original Sokos Hotel Lakeudessa palveluita pohjalaisella vieraanvaraisuudella ja ylpeydellä lakeuksien pääkaupunginssa Seinäjoella. Korostamme vahvasti ruokatuotantoon erikoistuneen maakuntamme luonnetta ja olemme valinneet ruokalistallemme sekä aamiaispöytään runsaasti tuotteita, joiden alkuperä on omassa maakunnassamme.

Hotellissamme on runsaasti huoneita, joissa voi nauttia oman saunan löylyistä juuri itselle sopivana aikana. Lakeudessa on useita erikokoisia ja muuntautuvia kokoustiloja, joista tilavimpaan sopii 150 kokoustajaa. Hotellin katutason kerros ravintoloineen ja kokoustiloineen soveltuu vaikka useamman sadan hengen juhlatilaisuuteen. Vinttisaunatila hotellin 8. kerroksessa tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli. Lue lisää Original Sokos Hotel Vaakunasta hotellin sivuilta.

Original Sokos Hotel Lakeus – Makuja lakeuksilta sekä penkkiurheilijan unelma

Ravintola Lakeus Matadorissa pääset ruokamatkalle Lakeuden makuihin, jotka koostuvat puhtaista paikallisista raaka-aineista. Annoksissamme olemme halunneet ottaa huomioon niiden parhaat ominaisuudet ja siksi haluammekin valmistaa ja maustaa annokset lämpimällä syrämellä juuri sinulle. Meillä voit rentoutua henkilökunnan huolehtiessa sinusta emännän ja isännän ottein. Matadorissa on runsas ja monipuolinen alkupöytä, josta voit koota mieleisesi salaattiannoksen. Pöytä sisältää myös päivän keiton ja arkipäivisin lounasaikaan on tarjolla myös pääruokavaihtoehdot. Lakeus Matador on oikea valinta myös silloin, kun etsit paikkaa viettää huolettomia perhe- tai yritysjuhlia.

Wilson Pub on lämminhenkinen sporttipub, jossa voit nauttia penkkiurheilusta: pitäväthän siitä huolen kaksi screeniä ja useat televisiot. Meillä näkyy Viasat Urheilu ja Liiga. Isonkin nälän saa lähtemään herkullisella annoksilla, joita Wilsonin omalta ruokalistalta löytyy jokaiseen makuun. Kesäpäivästä nauttii parhaiten suurella terassilla, jonne palvelualtis henkilökunta tarjoilee juomat ja ruoat pöytiin.

Lue lisää Raflaamon sivuilta.

Original Sokos Hotel Lakeus sijaitsee vain kivenheiton päässä Original Sokos Hotel Vaakunasta, josta voit lukea lisää sivuiltamme.

Aktiviteetit
Baari
Hotelli
Majoitus
Ravintola
Ruokailu
Ryhmille
Sauna