#höst #sommar #vinter #vår
Bar, Bastu, Boende, Hotell och spa, Mat och dryck, Restaurang, Restaurang

Original Sokos Hotel Lakeus

Välkommen till Österbottens hjärta, slättlandets huvudstad!

Original Sokos Hotel Lakeus erbjuder service med österbottnisk gästfrihet och stolthet i slättlandets huvudstad Seinäjoki. Vi betonar starkt vårt landskaps karaktär som specialist på matproduktion, och till våra menyer och vårt frukostbord har vi valt ett stort antal produkter som har sitt ursprung i vårt eget landskap.

Hotellet har många rum där du kan njuta av din egen bastu på de tider som passar just dig. Lakeus har flera anpassningsbara möteslokaler av olika storlek, varav den största rymmer 150 konferensdeltagare. Hela våningen på gatuplanet med restauranger och konferenslokaler kan användas för festevenemang för flera hundra personer. Från bastun på hotellets åttonde våning har du en storartad utsikt över staden.

Original Sokos Hotel Lakeus – smaker från slättlandet och sportfantastens dröm

I restaurang Lakeus Matador kan du göra en matresa bland slättlandets smaker, som består av rena, lokala råvaror. Vi har velat utnyttja deras bästa egenskaper i våra rätter  och därför vill vi tillaga och smaksätta rätterna med varmt hjärta just för dig. Hos oss kan du koppla av medan personalen tar hand om dig så som värdfolket gör på landet. Matador har ett rikligt och mångsidigt förrättsbord, där du kan plocka ihop din salladsportion så som du vill ha den. Bordet innehåller också dagens soppa och till lunch på vardagar finns det även huvudrätter att välja på. Lakeus Matador är rätt val även när du söker efter ett ställe för okomplicerade familje- eller företagsfester.

Wilson Pub är en sportpub med varm atmosfär där du kan bevaka sporthändelser på två storskärmar och flera tv-apparater. Vi har Viasat Sport och Liga. Även den största hunger blir mättad med de delikata rätterna på Wilsons egen meny, där det finns något för alla smaker. Sommardagen njuter du bäst av på den stora terrassen, där den serviceinriktade personalen serverar mat och dryck till bordet.

Original Sokos Hotel Lakeus ligger bara ett stenkast från Original Sokos Hotel Vaakuna

Aktiviteter
Bar
Bastu
Boende
För grupper
hotell
Restaurang