#kesä #kevät #syksy #talvi

Original Sokos Hotel Vaakuna, Seinäjoki

Tervetuloa lakeuksien pääkaupunkiin Seinäjoelle!

Seinäjoen Original Sokos Hotel Vaakuna on erinomainen hotellivalinta, kun haluat olla kaupungin tapahtumien keskipisteessä. Hotelli sijaitsee Kauppatorin yhteydessä ja tärkeimmät kulttuuri- sekä tapahtumapaikat sijaitsevat kivenheiton päässä. Varttitunnin kävelymatka ja olet Seinäjoki Areenassa, Framilla, Rytmikorjaamolla tai Wallsport Areenassa kokous-, messu-, musiikki- tai urheilutapahtumassa. Olipa matkan tarkoitus mikä tahansa, tyylikkäät huoneemme luovat upeat puitteet majoittumiselle. Lue lisää Original Sokos Hotel Vaakunan sivuilta.

Original Sokos Hotel Vaakuna – Uniikkeja ja tunnelmallisia ravintoloita

Ravintola Talriikki on tunnelmallinen ja laadukas ravintola, hyvän ruuan ja viinin ystäville. Talriikkiin tullaan, kun halutaan herkutella – syödä ja juoda vähän paremmin. Suosittelemme raikasta ja runsasta keittolounastamme sekä kausittain vaihtuvia menukokonaisuuksiamme. Unohtamatta ihanaa ja rentoa baariamme, jossa tapaat ystävät vaikka juuri ennen teatteriin menoa. Viinigalleriastamme löytyy vivahteikkaita yllätyksiä vaativampaankin makuun. Talriikin menu sekä drinkkilista ovat alusta loppuun Eepeen omien ammattilaisten käsialaa. Haluamme korostaa kotimaisuutta ja paikallisuutta ja olemme ylpeitä pohjalaisuudestamme, Ruokaprovinssimme antimista ja puhtaista mauista. Satokausiajattelu näkyy vahvasti kausimenuissamme, samoin Lähiruokamenu on ylpeydenaiheemme.

Ravintola Amarillon tuhti texmex sekä rento ja välitön meininki takaavat nautinnollisen elämyksen ruokailuun ja yhdessä oloon. Runsaasta ruokalistasta löytyvät vaihtoehdot niin pieneen kuin hiukan isompaankin nälkään. Myös ryhmille Amarillolla on tarjota omia, valmiiksi sovittuja menu-vaihtoehtoja, joista jokaiselle löytyy varmasti sopiva kokonaisuus. Hyvää seuraa, ruokaa, juomaa ja palvelua – Amarillossa viihtyy helposti vaikka yömyöhään!

Yökerho Karma on auki keskiviikosta lauantaihin klo 21-05. Karman tiskin takana palvelee persoonallinen ja asiansa osaava baarihenkilökunta, joka kokemuksellaan loihtii sen hetken viileimmät juomasekoitukset ja tiukimmat shotit.

Lue lisää Raflaamon sivuilta.

Original Sokos Hotel Vaakuna on vain kivenheiton päässä Seinäjoen toisesta Sokos Hotellista ja sen tarjonnasta Original Sokos Hotel Lakeudesta – lue lisää sivuiltamme.

Aktiviteetit
Baari
Hotelli
Majoitus
Ravintola
Ruokailu
Ryhmille
Sauna