#kesä #kevät #syksy #talvi

Härmän Kylpylä

Kylpylähotelli keskellä lakeuksia

Härmän Kylpylä sijaitsee keskellä Lakeutta. Kaikki maakunnan parhaat kohteet ovat ihan lähellä: PowerPark, Tuurin Kyläkauppa, Ähtäri Zoo, Seinäjoen Duudsonit Activity Park, Seinäjoen kaupunginteatteri ja kesäteatteri sekä Seinäjoen ja Vaasan tapahtumat. Kaikkien hotellissamme majoittuvien majoitushintaan sisältyvät vapaa kylpyläosaston ja kuntosalin käyttö, vapaa-ajanohjelma sekä runsas buffet-aamiainen.

Härmän Kylpylästä löytyy tekemistä kaiken ikäisille! Suomalaisen tanssimusiikin ystävälle löytyy tanssitarjontaa useampana iltana viikossa. Kylpylän vieressä sijaitseva sisäliikuntahalli Anssin Jussin Areena tarjoaa loitavat puitteet erilaisille aktiviteeteille ja tapahtumille. Kylpylän ympäristöstä löytyy myös golf-kenttä, monitoimikenttä, multigolf-kenttä, leikkikenttä, beach volley -kenttä, leikkikenttä sekä luontopolku. Talvisin myös pulkkamäki ja hiihtolatu.

Härmän Kylpylän Kokousmaailmasta löydät jokaiselle kokoukselle sopivan teeman, oli sitten kyseessä hemmottelukokous tai perinteisempi kokous.
Härmän Kylpylä on alueensa suurin ja monipuolisin kokouspalveluiden tarjoaja – miksi tyytyisit vähempään!

Tutustu myös ravintolamaailmaamme – tarjolla on monipuolinen lähiruokabuffet, a´la carte ravintola Riihi sekä Kotipizza. Kahvilastamme löydät myös tuliaiset.