Syö ja Juo Etelä-Pohjanmaalla

Etelä-Pohjanmaa tunnetaan ruokaprovinssina, eikä syyttä. Sen lisäksi, että meiltä voit ostaa tuoretta ruokaa suoraan tiloilta (pidä vinkki mielessä mökkimatkoja ja kotiin viemisiä ajatellen), Etelä-Pohjanmaan ravintolatarjonta elää hienoa nousukautta. Matkoista mieleen jää usein makuelämykset, joten niihin kannattaa panostaa, nautit sitten täyttäviä kotiruokalounaita tai vietät hienoja iltoja hyvässä seurassa jossakin upeista ravintoloistamme.

Ravintolat

Lomalla kaipaamme jotain erityistä myös ruokapöytäämme – ja parastahan on istahtaa valmiiseen pöytään! Ruokaprovinssissa aidot maut tulevat läheltä ja ruoka on suoraviivaista, rehellistä ja taidolla tehtyä. Mitä vielä mietit? Meillä ainakin herahtaa vesi kielelle jo ravintolavaihtoehtoja selaillessa.

Kahvilat

Kuppi kuumaa, kiitos. Suomalaiset ovat todellista kahvikansaa, ja kahvilakulttuuri on löytänyt myös Etelä-Pohjanmaalle. Mikäli et keksi hyvää syytä viikonloppulomalle, reissuunhan voi lähteä myös vaikkapa vain täydellisen suklaakakun löytääkseen?

Baarit

Paras seura mukana, yö pelkästään teitä varten ja maailma on auki. Taitaa olla siis aika lähteä yöelämään Etelä-Pohjanmaalle! Alueelta löytyy paikkoja niin kreisibailaukselle kuin rennolle chillaukselle terasilla ja biljardipöydän ääressä. Mihin lähdettäisiin tällä kertaa?

Etelä-Pohjanmaa

Minne mentäisiin seuraavaksi? Tsekkaa Etelä-Pohjanmaan kuntien tarjonta ja päätä minne juuri sinä haluaisit lähteä. Kauniita maisemia, ainutlaatuinen kulttuuri ja runsaasti erilaisia elämyksiä. Siinä on vain muutama syy lähteä reissulle.

KauhajokiKauhavaEvijärviLappajärviVimpeliLapuaAlajärviSoiniKuortaneAlavusÄhtäriSeinäjokiIlmajokiKurikkaTeuvaKarijokiIsojokiIsokyrö