#kesä #kevät #syksy #talvi

Keskisen Kyläkauppa

Keskisen Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo ja Suomen suosituin matkailukohde Tuurin kylässä

Keskisen Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo, joka sijaitsee Tuurin kylässä ja samalla suosituin matkailukohde yli kuudella miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Sen välitöntä tunnelmaa, uskomattomia yksityiskohtia ja yllättäviä kohtaamisia on mahdotonta kuvata sanoin – ne on koettava henkilökohtaisesti.

Kyläkauppa on koko kansan viihtymiskeskus, jossa ihmiset ikään katsomatta viettävät aikaansa, tapaavat tuttuja ja nauttivat tunnelmasta. Kyläkaupassa on kiinnitetty erityistä huomiota elämyksellisyyteen ja viihtyvyyteen – ostettavaa, katsottavaa ja tekemistä on siis koko perheelle vauvasta vaariin.

Suomen halvin hintataso, onnistunein valikoima ja ystävällisin palvelu sekä ennennäkemättömät puitteet ja monipuoliset tapahtumat tekevät Kyläkaupasta ainutlaatuisen ostosparatiisin. Lisäksi Kyläkaupan ravintolamaailma tarjoaa aidon ja elämyksellisen tunnelman lisäksi paljon vaihtoehtoja herkutteluun. Lue lisää Kyläkaupan ravintolamaailmasta ja shoppailumahdollisuuksista Kyläkaupan sivuilta.

Kyläkauppa tunnetaan erityisesti tapahtumistaan. Kyläkaupan alueella järjestetään vuosittain satoja eri kokoisia tapahtumia. Yksi odotetuimpia on joka kesä piha-alueen valtaava, alle 13-vuotiaille ilmainen Miljoona Tivoli. Tapahtumat vetävät Tuuriin tuhansia kävijöitä nauttimaan Kyläkaupan ainutlaatuisesta tunnelmasta, joista voit lukea lisää Kyläkaupan sivuilta.

Kyläkauppa on lapsiperheiden paratiisi

Keskisen Kyläkaupalla huolehditaan lasten viihtyvyydestä ja tekemistä on kaiken ikäisille. Kyläkaupan uutuus Riemu Park sisäseikkailupuisto tarjoaa upeat, yli 3000 m² puitteet alle 13-vuotiaille ja Kyläkaupan taattuun tyyliin – ilmaiseksi! Kyläkaupan piha-alueella sijaitseva ilmainen, Suomen suurin Muumi-leikkipuisto on avoinna läpi vuoden ja kesäisin Kyläkaupan Minigolf tarjoaa mukavaa koko perheen puuhaa ostosten lomassa. Hinta 5 euroa/maila. Kyläkaupan alueella on myös Alavuden kaupungin ylläpitämä skeittiparkki kaikkien vapaassa käytössä.

Ilmainen AKU PARK viihdyttää perheen pienimpiä Tavarapuodissa. AKU PARKissa voi temmeltää jännittävällä, 80 m² kokoisella 3-10-vuotiaille tarkoitetulla seikkailuradalla. Isommat lapset ja lapsenmieliset aikuiset viihtyvät sillä välin nostalgisten arcade-pelien kimpussa – ja aivan ilmaiseksi. Tuuri tarjoaa lapsiperheille palveluita monipuolisesti. Lue lisää Kyläkaupan omilta sivuilta.

Hotelli OnnenTähti

Kyläkaupan oma hotelli OnnenTähti on taianomainen kokemus – ei todellakaan mikään tavallinen ketjuhotelli. Upeat, sviittitasoiset huoneet ja lämmin tunnelma toivottavat asiakkaat tervetulleeksi viettämään unohtumatonta lomaa Kyläkaupalla.

OnnenTähdessä nautit yksilöllisistä ja tilavista huoneista, hyvästä palvelusta ja monipuolisesta luksusluokan aamiaisesta. Keskeinen sijainti Kyläkaupan ytimessä, tapahtumien ja palvelujen äärellä sekä erityinen miljöö täyttävät vaativimmankin vieraan toiveet. OnnenTähdessä majoittuminen tarjoaa asiakkaille ainutlaatuisen elämyksen ja eturivin näkymän Tuurin ostosvilinään. Tutustu Hotelli OnnenTähteen sivuillamme.

Karavaanialue Onnela

Kyläkaupan karavaanarialue Onnela on tunnettu ystävällisestä palvelusta, siisteydestä ja rauhallisuudestaan. Idyllisessä paikassa Tuurinjoen rannalla sijaitseva ympärivuotinen, noin kahdeksan hehtaarin alue tarjoaa kattavat palvelut matkailijoiden käyttöön. Vuosien varrella Onnelasta on tullut karavaanareiden kestosuosikki, johon palataan kerta toisensa jälkeen hyvien ostosmahdollisuuksien ja tapahtumien sekä viihtyisän tunnelman houkuttelemana. Vuonna 2018 Onnelassa yövyttiin yli 70 000 yötä. Hurja lukema kertoo omaa tarinaansa alueen suosiosta. SF-Caravan ry on palkinnut Onnelan vuoden caravan-alueena 2013 sekä 2022 ja vuoden koiraystävällisimpänä caravan-alueena 2018. Lue lisää Onnelasta sivuiltamme.

Hotelli Alavus

Keskisen Kyläkaupan luotsaamiin majoitusmahdollisuuksiin kuuluu myös Hotelli Alavus, joka sijaitsee noin 7 km päässä kyläkaupalta Alavuden keskustassa. Lue lisää Hotelli Alavudesta sivuiltamme.

Tuuri on lähempänä kuin arvaatkaan

Tuurin kylä sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, Alavuden kaupungin Tuurin kylässä. Tuuri on hyvin kulkiyhteyksien varrella ja pääsetkin paikan päälle autolla valtatie 18 pitkin ja Kyläkaupan vieressä on myös VR:n junapysäkki. Katso myös Kyläkaupan aluekartta!