#kesä #kevät #syksy #talvi

Kyrö Distillery Companyn vierailukeskus

Kyrö Distillery sai alkunsa monen muun kotimaisen yrityksen tapaan saunaillassa saadusta ajatuksesta: miksi Suomessa ei tehdä viskiä rukiista? Tislaamo löysi kodin vanhasta Isonkyrön osuusmeijeristä, samasta rakennuksesta jossa aikoinaan kehitettiin Oltermanni-juusto. Pannut kuumenivat ensimmäisen kerran 2014 ja sen jälkeen tislaamo on voittanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja ja myy tuotteitaan nyt kymmenissä maissa. 

Kyrö Distillery Home on Kyrö Distillery Companyn tislaamoravintola ja vierailukeskus. Aukioloaikoina vierailijoilla on mahdollisuus osallistua tarinoiden siivittämälle tislaamokierrokselle, ruistuotteiden tastingiin sekä päästä nauttimaan paikallisista raaka-aineista valmistettuja uniikkeja cocktaileja. Kyrön kodilta voi myös tilata ryhmille lähiruokaillallista ja vierailuun voi sisällyttää esimerkiksi tastingin, cocktailkoulun sekä tislaamokierroksen. Tislaamoravintola järjestää myös aktiivisesti erilaisia tapahtumia ympäri vuoden.

Aukioloajat:

Ryhmille avoinna tilauksesta ympäri vuoden maanantaista lauantaihin.

Aukioloajat:
Lauantaisin 12-19
Tislaamokierrokset (10€) 13.30 & 16.30
Tasting (20€) 14.30 & 17.30

Kesän aukioloajat 29.6.-14.8.
Ti-pe 12-19, tislaamokierrokset klo 13.30 & 16.30. La 12-22, kierrokset 13.30, 16.30 & 18.30. 
Tastingit järjestetään kierroksien jälkeen. Kyrön keittiö tarjoilee myös kevyttä kesäruokaa vierailijoille! 
Kesäaukioloaikoina tislaamolle pääsee lauantaisin bussikyydityksellä Seinäjoen matkakeskukselta. Lisätietoja päivitetään myöhemmin verkkosivuillemme! 

Aktiviteetit
Baari
Elämys
Ravintola