#kesä

Lappajärven kesäteatteri

Euroopan suurimman kraatterijärven rantamaisemissa katettu lähes 700 paikkainen kesäteatteri.

Nauruhermoja kutkuttavat näytöksemme ja mainiot näyttelijämme takaavat iloisen elämyksen kesäteatterissamme. Väliajalla voit nauttia maisemaravintolamme palveluista anniskeluoikeuksin.

Kesällä 2022 Pesänjako – rikollisen hauska musiikkikomedia

Ensi-ilta: Ke 29.6. 2022 klo 18

Kesällä 2022 Lappajärven kesäteatterin ohjelma on monipuolinen ja tuttuun tapaan musiikkia ja huumoria täynnä. Rikollisen hauska musiikkikomedia Pesänjako nähtiin loppuunmyydyssä Pyynikin kesäteatterissa kesällä 2021 ja meillä on ilo ilmoittaa että kesällä 2022 Pesänjako – esityksestä saadaan nauttia Lappajärven kesäteatterissa.

”Lavalla nähdään huippunäyttelijöitä: Sari Siikander (useat elokuvat ja televisiosarjat mm. Team Ahma), Minna Koskela (monet elokuvat ja tv-sarjat. mm. Kumman Kaa), Sami Hintsanen (Tartu Mikkiin juontaja) sekä useissa teatterinäytöksissä vakuuttaneet Mikko Rantaniva, Ville Majamaasekä Pasi SarikoskiNäytelmässä mukana myös enkeliääninen Senni Raappanaja kitaran kanssa oman roolinsa taitaja Louie So. Tarina kietoutuu hulvattomaksi vyyhdiksi Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin musiikin tahdissa.”

Ohjaus : Marika VapaavuoriHulvattoman tarinan käsikirjoituksen takaa löytyy rautainen kolmikko Ville Pusa, Sami Hintsanen ja Jani Karvinen eli Pinky Ponky Productions.

Muuta ohjelmaa kesäteatterissa:

  • La 8.7.2022 klo 14.00 Sami Hedbergin 15-v, juhlakiertue
  • Pe 15.7.2022 klo 18.00  Jesse Kaikuranta, Sielun Sävelet – kesäkonsertti
  • Ti 26.7.2022 klo 18.00 Suvi Teräsniskan konsertti
  • Katso lisää ja osta liput Netticketin sivuilta.

Lappajärven Kesäteatteri – tarinamme

Lappajärven kesäteatterin perustukset saivat alkunsa n. 77 miljooona vuotta sitten, kun Etelä-Pohjanmaalle jysähti meteoriitti. Meteoriitin iskun voimasta syntyi Euroopan suurin Kraatterijärvi – Lappajärvi. Kraatterijärven pohjoisosaan syntyi upea saari – Halkosaari, joka vuosien kuluessa on tullut tunnetuksi tanssi- ja viihdekeskuksena. 

Halkosaaressa järjestettiin Suomen toiseksi vanhin rockfestivaali Tulivuorirock. Tulivuorirockin päälavasta muodostui -90 luvun alussa kesäteatterin lava ja rinteeseen rakennettiin lähes 700 paikkainen katettu katsomo. Katsomon selkänojallisissa muovituoleissa voit nauttia teatterimme huumori- ja musiikkipainotteisesta ohjelmasta.

Lappajärven Kesäteatterissa pääset irti arkirutiineistasi ja näytöksen jälkeen lähdet teatteristamme suu hymyssä.

Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta kesäteatterista, kraatterijärven maisemista ja maisemaravintolamme palveluista keskelle Suomen kauneinta luontoa. Lue lisää Lappajärven Kesäteatterin sivuilta.