#kesä
Aktiviteetit ja elämykset, Elämykset, Näe ja Koe, Teatteri

Lappajärven kesäteatteri

Euroopan suurimman kraatterijärven rantamaisemissa katettu lähes 700 paikkainen kesäteatteri.

Nauruhermoja kutkuttavat näytöksemme ja mainiot näyttelijämme takaavat iloisen elämyksen kesäteatterissamme. Ohjelmistossamme on myös konsertteja sekä esimerkiksi stand up esityksiä. Väliajalla voit nauttia maisemaravintolamme palveluista anniskeluoikeuksin.

Kesän 2020 ohjelmaa

Swingijengi – svengaava musiikkikomedia. Pääosissa nähdään mm. Sami Uotila, Kerttu Rissanen ja Merja Larivaara

Katri Helenan kesäkonsertit 20 ja 21.7

– Stand up 5.7 (Esiintyjä julkistetaan helmikuussa)

Lappajärven Kesäteatteri – tarinamme

Lappajärven kesäteatterin perustukset saivat alkunsa n. 77 miljooona vuotta sitten, kun Etelä-Pohjanmaalle jysähti meteoriitti. Meteoriitin iskun voimasta syntyi Euroopan suurin Kraatterijärvi – Lappajärvi. Kraatterijärven pohjoisosaan syntyi upea saari – Halkosaari, joka vuosien kuluessa on tullut tunnetuksi tanssi- ja viihdekeskuksena. 

Halkosaaressa järjestettiin Suomen toiseksi vanhin rockfestivaali Tulivuorirock. Tulivuorirockin päälavasta muodostui -90 luvun alussa kesäteatterin lava ja rinteeseen rakennettiin lähes 700 paikkainen katettu katsomo. Katsomon selkänojallisissa muovituoleissa voit nauttia teatterimme huumori- ja musiikkipainotteisesta ohjelmasta.

Lappajärven Kesäteatterissa pääset irti arkirutiineistasi ja näytöksen jälkeen lähdet teatteristamme suu hymyssä.

Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta kesäteatterista, kraatterijärven maisemista ja maisemaravintolamme palveluista keskelle Suomen kauneinta luontoa.  

Aktiviteetit
Elämys
Ravintola
Ryhmille
Teatteri