#kesä #kevät #syksy #talvi

Sepänniemen lomakylä

Sepänniemen lomakylä sijaitsee Töysässä Ponnenjärven rannalla vain 9 km päässä Tuurista ja 20 km päässä Ähtäristä. Lomakylässä on 12 mökkiä sekä sähköistettyjä paikkoja asuntovaunuille ja telttapaikkoja. Alueella on hyvä lapsiystävällinen uimaranta mataline hiekkapohjineen. Soutuvene ja sup-lauta sekä kajakki ja kalastusvälineitä on myös asiakkaiden käytettävissä. Sepänniemessä voi ihastella upeita auringonlaskuja mökin, kahvion tai saunan terassilta. Alueella vuokrattavissa puulämmitteinen rantasauna, sähkösauna, sekä erikseen varattavissa savusauna ja palju. Piha-alueelta löytyy lasten leikkipaikkoja ja käytettävissä on ulkopelejä kuten mölkky, petankki ja kroketti. Lasten suosikkina on mm. alueelle piilotettujen peikkojen etsintä. Rannassa on laavu ja lisäksi käytettävissä on grillikatos.

Kahviomme palvelee kesä-elokuussa joka päivä klo 8.00-22.00. Muina aikoina tilauksesta. Järjestämme myös kokouksia, juhlia ja tapahtumia. Tapahtumista tunnetuimpia ovat toukokuussa järjestettävä Ponnenjärvi Nonstop juoksu sekä elokuun lopulla järjestettävät mökkikauden päättäjäiset eli Venetsialaiset.

Kahviossamme on anniskeluoikeudet. Aamiaista katetaan tilauksesta ja meiltä voi tilata myös kahvitukset ja ruokailut eri tilaisuuksiin. Maukkaat ja ruokaisat pizzamme ovat saavuttaneet suosiota. Myös muita pikkulämpimiä sekä salaatteja saatavilla. Kahviossa myytävänä kahvia, jäätelöä ja muita virvokkeita sekä makeisia ja elintarvikkeita.

Järjestämme mm. karaokeiltoja ja ohjelmaa esim kokouksiin tai juhliin tarvittaessa. Räätälöimme ohjelmapalveluita ryhmille.

Muuta nähtävää / koettavaa: Lomakylän vieressä on Töysän kotiseutumuseo, jonka yhteydessä on myös suutarimuseo, sepän paja, kauppamuseo sekä apteekkimuseo.

Aktiviteetit
Leirintäalue ja caravan
Mökit ja maatilamajoitus