#höst #sommar #vinter #vår
Boende, Campingplats och caravan, Stuga och gårdshelgdagar

Sepänniemi semesterby

Sepänniemi semesterby ligger i Töysä vid stranden till sjön Ponnenjärvi bara 9 km från Tuuri och 20 km från Etseri. Semesterbyn har 12 stugor samt husvagnsplatser med el och tältplatser. På området finns en bra barnvänlig badstrand med grund sandbotten. Roddbåt och SUP-bräda samt kajak och fiskeutrustning finns också till kundernas förfogande. I Sepänniemi kan man beundra de vackra solnedgångarna från terrassen i stugan, caféet eller bastun. På området kan man hyra vedeldad strandbastu, elbastu samt mot separat bokning rökbastu och badtunna. På gården finns lekplatser för barn och det finns även utomhusspel som mölkky, boule och krocket. Populärt bland barnen är bland annat att leta efter troll som är gömda på området. På stranden finns ett vindskydd och en grillhydda.

Vårt café är öppet juni–augusti varje dag kl. 8.00–22.00. Övriga tider på beställning. Vi arrangerar även konferenser, fester och evenemang. Till de mest kända evenemangen hör löptävlingen Ponnenjärvi Nonstop i maj samt Veneziaden, avslutningen på stugsäsongen i slutet av augusti.

Caféet har utskänkningsrättigheter. Frukost serveras på beställning och vi kan även ordna kaffeservering och mat på olika evenemang. Våra goda och matiga pizzor har blivit mycket populära. Vi har även annat småvarmt och sallader. I caféet säljs kaffe, glass och andra förfriskningar samt godsaker och livsmedel.

Vi arrangerar bland annat karaokekvällar och program till exempel för konferenser eller fester vid behov. Vi har skräddarsydda programtjänster för grupper.

Övrigt att se/uppleva: Bredvid semesterbyn ligger Töysä hembygdsmuseum, som även innehåller skomakarmuseum, smedja, butiksmuseum och apoteksmuseum.

Aktiviteter
Campingplats och caravan
Stuga och gårdshelgdagar