#höst #sommar #vinter #vår
Boende, Hotell och spa, Kultur

Hotell HiljaHelena

HiljaHelena är ett vackert, helt unikt hotell i ett lugnt område i centrum av Kurikka. Det lilla hemtrevliga hotellet erbjuder det allra viktigaste – personlig service och lugn och ro. Vi satsar speciellt på trivsel i en ren och snygg miljö, en välsmakande frukost samt flexibel och personlig service. I vårt hotell kan du efter en lång dag krypa i säng, dra täcket upp till hakan och lyssna på den totala tystnaden innan du somnar, för våra rum är utformade med tanke på att gästerna ska få en djup och välgörande sömn. Vårt hotell ligger i ett lugnt bostads- och arbetsområde och alla rum är ljudisolerade. Vi vill göra ditt besök till en så trevlig upplevelse att du längtar efter nästa besök redan när du checkar ut.

Frukosthotellet HiljaHelena har åtta dubbelrum, alla med egen toalett, dusch och TV.  Gästerna har även tillgång till bastu och ett trivsamt vardagsrum, kylskåp och mikro för egen mat, samt vattenkokare med kaffe- och tetillbehör. Frukost ingår i rumspriset och serveras i hotellets vardagsrum på överenskommen tid.

HiljaHelena har gratis Wi-Fi och parkering med motorvärmare. Sommartid är det trevligt att vistas på den vackra uteterrassen med kvällssol. Observera att husdjur och rökning inomhus inte tillåts på HiljaHelena.