#kesä #kevät #syksy #talvi

Hotelli HiljaHelena

Hotelli HiljaHelena – Pieni ja kodikas

HiljaHelena on tyylikäs, aivan uniikki hotelli rauhallisella alueella Kurikan keskustassa. Pieni ja kodikas hotelli tarjoaa sitä tärkeintä – yksilöllistä palvelua ja omaa rauhaa. Panostamme erityisesti viihtyisyyteen, siisteyteen, herkulliseen aamiaiseen sekä joustavaan ja henkilökohtaiseen palveluun. HiljaHelenassa saat pitkän päivän jälkeen kömpiä sänkyyn, vetää peiton niskaan ja kuunnella täydellistä hiljaisuutta ennen syvään uneen vaipumista, sillä huoneemme on suunniteltu erityisesti levollista unta silmällä pitäen. Tämä majoituspaikka sijaitsee rauhallisella asuin- ja liikealueella ja kaikki huoneet ovat äänieristettyjä. Me haluamme tehdä vierailustasi niin mukavan kokemuksen, että lähtiessäsi odotat jo seuraavaa kertaa.

Hotelli HiljaHelenassa on 8 kahden hengen huonetta, joissa kaikissa on oma WC, suihku ja televisio. Vieraiden käytössä on myös sauna ja viihtyisä olohuone, jääkaappi ja mikro omia eväitä varten, sekä vedenkeitin kahvi- ja teetarvikkeineen. HiljaHelenan olohuoneessa tarjoilemme huonehintaan sisältyvän aamiaisen sovittuna aikana. Tutustu hotellin huoneisiin yrityksen sivuilla.

HiljaHelenassa on ilmainen Wi-Fi ja pysäköinti lämmityspistokkeineen. Kesäaikaan on mukava oleskella kauniilla ulkoterassilla ilta-auringon puolella. Huomioithan, että lemmikit ja tupakointi sisätiloissa eivät HiljaHelenassa ole sallittuja.

Tutustu Hotelli HiljaHelenan mielenkiintoiseen tarinaan hotellin sivuilla.