#höst #sommar #vår
Boende, Stuga och gårdshelgdagar, Upplevelser

Villa Ursus

Villa Ursus erbjuder en unik och högkvalitativ boendeupplevelse belägen i Ähtäri djurpark. Stugan är upphöjd ovanför djurparkens stängsel, vilket ger en direkt utsikt över björnhägnet. Villa Ursus har en egen ingång från Karhunkierros Road. Från det stora fönstret kan gästerna njuta av att observera björnbröderna Kasper, Jesper och Joonatans upptåg medan de kopplar av i den mjuka sängen.

Kombinationen av natur, stjärnklar himmel, exklusivt boende, avskildhet och, naturligtvis, björnarna, erbjuder en fantastisk möjlighet att varva ner mitt i vardagens liv och rörelse.

En natt på Villa Ursus i Ähtäri djurpark kan vara en speciell tid för par, ett gemensamt äventyr för en förälder och barn, ett milstolpefirande, en bröllopsnatt, en rolig presentidé eller helt enkelt en härlig upplevelse för sig själv. Aktiviteter som att besöka Ähtäri djurpark, spa, bowlinghall, naturstigar och restauranger finns inom kort gångavstånd.

Detta otroliga upplevelsepaket inkluderar även entrébiljetter till Wildlife Park, Panda House och Farm. Dessutom kan gästerna njuta av kvälls- och morgontillgång till spafaciliteterna och frukost på Hotel Mesikämmen.

Aktiviteter
Stuga och gårdshelgdagar
Upplev